Wat kost een pakket versturen? - Post Service
postservice bezorger

Wat kost een pakket versturen?

Een pakket versturen op een makkelijke manier hoeft niet duur te zijn. Veel bedrijven maken de pakketbezorging zo gemakkelijk mogelijk voor u: of u nu een los pakket wilt versturen, of een grote partij, meestal zijn het enkele handelingen en uw pakket is aangemeld. Natuurlijk kunt u ook naar een servicepunt gaan van één van de pakketverspreiders om uw pakket aan te melden en af te geven. Bij Post Service pleegt u één telefoontje en we halen de zending bij u op. Het enige wat we van u vragen is het aantal, formaat en gewicht door te geven. Het is natuurlijk belangrijk om te weten of we met een bestelauto uw pakket kunnen vervoeren. Doorde samenwerking tussen Post Service en DHL kan een pakket van elk formaat en gewicht voor u verzonden worden. Wanneer u een pakket verstuurd met een buitengewone maat of gewicht, is het belangrijk om de maten en het gewicht goed door te geven, zodat bekeken kan worden met welk vervoersmiddel uw pakket vervoerd gaat worden. Bij buitengewone maten wordt het tarief bepaald per palletplaats en gewicht. Voor het vervoer van grotere en zwaardere pakketten gelden dan andere tarieven, buiten de reguliere tarievenkaart om.

Pakketvervoerders doen hun best om u een zo makkelijk mogelijke manier van verzenden met een zo voordelig mogelijke prijs aan te bieden. Bij Post Service is het zo geregeld dat u niet hoeft in te loggen op een webpagina met een ingewikkeld aanmeldsysteem. Het enige wat u hoeft te doen is even bellen of mailen om uw pakken aan te melden. Wij zorgen voor de rest van het proces; zoals het uitprinten van labels en de aanmelding inclusief formaat en gewicht . De medewerkers van Post Service nemen u graag die handelingen van u over. Wanneer u naar Post Service belt dat er een pakket of een zending pakketten klaarligt, komen zij deze bij uw bedrijf of instantie ophalen. Daarna worden de pakketten verwerkt in een digitaal systeem. Zo bespaart u tijd en hoeft u de deur niet uit en wordt er voor gezorgd dat uw pakket op het juiste moment op plaats van bestemming komt. Bereken hier uw pakketprijs

Pakketbezorging

postservice bus

U kunt kiezen voor de reguliere pakketbezorging Daarbij wordt uw pakket door ons voorzien van een Track & Trace-code. De medewerkers van Post Service kunnen voor u volgen waar in het proces uw pakket zich bevindt. Mocht u vragen hebben over uw pakket, dan kunnen wij voor u in ons systeem nagaan of uw pakket nog onderweg is, of al is afgeleverd bij de ontvanger. Ook kunnen we zien of de ontvanger op het tijdstip van afgifte niet thuis was. Dan gaat het pakket terug naar het depot om op een later moment opnieuw aangeboden te worden. Natuurlijk komt er een memo in de brievenbus van de ontvanger, dat wij een pakket hebben willen aanbieden. Daarop staat ook de mogelijkheid om eventueel een ander moment met de bezorger af te spreken, zodat de ontvanger het pakket niet nog een keer misloopt. Wilt u meer informatie over het verzenden via het systeem van Post Service? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op v.

Met spoed versturen

Heeft u een zending die u met spoed moet versturen? Ook daar zijn oplossingen voor. Op het moment dat u besluit dat een pakket dezelfde dag nog afgeleverd moet worden, kunt u het beste meteen telefonisch uw pakket aanmelden. In Nederland en in sommige landen zelfs daarbuiten worden uw spoedzending nog dezelfde dag afgeleverd. Dat is een service die uniek is bij Post Service. Belt u ons en wij gaan meteen op pad. We komen het pakket bij u ophalen en rijden dezelfde dag naar het adres waar u het pakket afgeleverd wilt hebben. Dit kan natuurlijk ook met grote partijen pakketten. Wilt u weten wat de kosten zijn van onze spoeddiensten? U kunt onze website bezoeken en kijken bij de koeriersdiensten die wij aanbieden. Bij Post Service is veel mogelijk, wij zien de verzending van post- en pakketbezorging als maatwerk. Elke zending is weer anders en elke klant heeft andere wensen. Daarom overleggen we graag met u wat de beste oplossing is voor uw post- en pakketverzendingen. Neemt u gerust contact met ons op, dan zoeken we met u naar de beste manier van verzenden.

Aangetekend versturen

Naast de normale pakketbezorging zijn er verschillende manieren om voor meer zekerheid te kiezen. Bij aangetekend versturen heeft u naast de zekerheid va de Track& Trace- code de mogelijkheid om een handtekening voor ontvangst te vragen. Bij de normale verzending van uw pakket heeft u al zicht op waar in het proces uw verstuurde pakket zich bevindt. Verstuurd u een pakket waarbij u een bewijs van ontvangst nodig heeft, dan is aangetekend versturen een prima optie. Is het voor u belangrijk om een bewijs in handen te hebben? Dan heeft u dat met een aangetekende pakketverzending. Dit bewijs ontvangt u later van Post Service in een door u aangegeven mailadres. Pakketten met bewijsstukken worden vaak op deze verzonden. Daarnaast zijn er ook pakketten met een waardevolle inhoud. Ook dan wilt u graag zeker weten dat dit pakket op de bestemming is aangekomen en wilt u bewijs dat dit daadwerkelijk het geval is.

Pakket bezorgen
Heeft u een pakket te verzenden met een hogere waarde dan vijfhonderd Euro? Dan kunt ook kiezen voor verzekerd versturen. Uw zendingen zijn standaard verzekerd conform de Algemene Vervoerscondities 2002 (binnen Nederland) of CMR (bij grensoverschrijdend vervoer).
Wanneer u een pakket verzekerd verstuurd, heeft dat pas zin bij een hogere waarde dan vijfhonderd euro. Het is belangrijk dat u een bewijs van de waarde kunt overleggen zoals een aankoopbewijs of een waardebepaling. Hoe gaat dat in zijn werk? Wanneer u geld, cheques, sieraden, toegangskaarten of andere kostbaarheden verstuurd, dan verpakken wij deze voor u in een daarvoor bestemde Sealbag. Dat is een verzegelde verpakking. U kunt de inhoud van uw pakket tot maximaal 5.500 euro laten verzekeren bij verlies of beschadiging. Bij aflevering tekent de geadresseerde eveneens voor ontvangst en u ontvangt altijd een verzendbewijs. Ook kunt u natuurlijk dit pakket volgen met de Track n& Trace-code. Uw verzekerde pakket wordt de volgende werkdag bezorgd, ook op zaterdag. Verzekerde pakketten die u op zaterdag afgeeft, worden op dinsdag bezorgd.

Uw pakketten worden met een zo groot mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Mocht er toch iets misgaan, neemt u dan altijd contact met ons op. Wij kunnen in ons systeem nagaan of er een pakket niet afgeleverd zou zijn, terug naar het depot is of nog onderweg naar de ontvanger is. Is uw pakket beschadigd of zoekgeraakt dan wordt er onderzocht of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding. U heeft altijd een bewijs van verzending nodig. Bij de waarde van uw schadevergoeding wordt uitgegaan van de waarde van de inhoud van het pakket, met als maximum de opgegeven verzekerde waarde bij verzending. Het maximale verzekerbare bedrag is 5.500 euro per pakket. Of uw pakket wel of niet verzekerd is, of wel of niet aangetekend verstuurd is, wij zullen altijd ons uiterste best doen om alsnog een pakket op de plaats van bestemming te laten bezorgen. In alle situaties wordt er gezocht naar een oplossing naar uw tevredenheid. Post Service doet haar uiterste best al onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan en verder te helpen.

{
“@context”: “http://schema.org”,
“@type”: “WebSite”,
“url”: “https://postservice.nl/wat-kost-een-pakket-versturen/”,
“name”: “Wat kost een pakket versturen?”,
“author”: {
“@type”: “Person”,
“name”: “Nelleke van Dieren”
},
“description”: “Een pakket versturen op een makkelijke manier hoeft niet duur te zijn. Veel bedrijven maken de pakketbezorging zo gemakkelijk mogelijk voor u: of u nu een los pakket wilt versturen, of een grote partij, meestal zijn het enkele handelingen en uw pakket is aangemeld. “,
“publisher”: “Post Service”,
“potentialAction”: {
“@type”: “SearchAction”,
“target”: “https://postservice.nl/?s={Wat_kost_een_pakket_versturen}”,
“query-input”: “required name=Wat_kost_een_pakket_versturen” }
}

{
“@context”: “http://schema.org”,
“@type”: “VideoObject”,
“name”: “Pakket versturen”,
“description”: “Een pakket versturen op een makkelijke manier hoeft niet duur te zijn. Veel bedrijven maken de pakketbezorging zo gemakkelijk mogelijk voor u: of u nu een los pakket wilt versturen, of een grote partij, meestal zijn het enkele handelingen en uw pakket is aangemeld.”,
“thumbnailUrl”: “https://img.youtube.com/vi/VaxkCkuanCY/0.jpg”,
“uploadDate”: “2016-04-10T08:00:00+02:00”,
“duration”: “PT3M25S”,
“contentUrl”: “https://postservice.nl/wat-kost-een-pakket-versturen/”,
“embedUrl”: “https://postservice.nl/wat-kost-een-pakket-versturen/”,
“interactionCount”: “146”
}

{
“@context” : “http://schema.org”,
“@type” : “Organization”,
“name” : “Post Service”,
“url” : “https://postservice.nl/”,
“sameAs” : [
“https://www.facebook.com/PostServiceBV”,
“https://twitter.com/Post_service/”,
“https://www.linkedin.com/company/3112070”
]
}

Postservice

Postbezorging

 • Bezorging dinsdag t/m zaterdag.
 • De post wordt kosteloos bij u opgehaald.
 • Indien nodig, nemen we ook uw pakketten mee.
 • 5 dagen per week, landelijke dekking.

Lees meer over 5-daagse postbezorging

posttwee

Pakket service

 • Bezorging op dinsdag en vrijdag
 • Post wordt ongefrankeerd en ongesorteerd bij u opgehaald, eventueel gelijk met pakketjes.
 • Betrouwbaar en kwalitatief goed.
 • Al vanaf 29 cent per poststuk.

Lees meer over 2-daagse postbezorging

hah

Totaal oplossing

 • Snel en goedkoop folders laten bezorgen.
 • De sterkste manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen.
 • Uw boodschap valt goed op.
 • In de juiste brievenbus, tegen het scherpste tarief.

Lees meer over huis aan huis

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

© Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap