Wanneer wordt de post opgehaald - Post Service
Interne bodediensten

Wanneer wordt de post opgehaald?

Wanneer u een pakket verwacht of een post verstuurt, wilt u graag weten hoe de levering verloopt. Dat begrijpen we bij Post Service. Een veel gestelde vraag is dan ook wanneer de post wordt opgehaald. Hierbij is het zaak om goed op te letten, want over het ophalen van post is geen eenduidig antwoord voor iedere soort post en iedere plaats te geven. Post ophalen gebeurt namelijk op verschillende momenten. Wanneer de post uit uw dichtstbijzijnde postbus wordt gehaald? Dat gebeurt iedere dag. Elke ochtend legen wij de postbussen voor onze klanten. Zodra de postbus locatie geopend is, halen we de post voor u op en brengen deze in een vaste route bij u langs. Van ons ontvangt u een vaste tijd waarin wij de post bij u aanbrengen. U bent dus dagelijks op de hoogte van de tijden van postbezorging. Wij hanteren standaard een tijdspad van een kwartier.

Informatie over de uitgaande post

Wanneer wordt de uitgaande post bij u opgehaald? Dat is afhankelijk van welke dienst u gebruik maakt. De 2-daagse poststroom wordt elke woensdag en vrijdag opgehaald. Een exacte tijd is lastig vast te stellen. De route bij u in de buurt kan de ene dag meer stops hebben dan een andere dag. Vaak kunt u ervan uitgaan dat uw post binnen 10:00 – 14:00 uur wordt bezorgd. De dagelijkse post wordt vijf dagen per week bezorgd. Wij halen de post dagelijks op in Ede, Wageningen, Bennekom, Rhenen en Veenendaal. Met onze klanten spreken we een vaste ophaaltijd af, eveneens in een tijdspad van een kwartier. Wilt u meer informatie over onze haal- en brengservice?

Over Post Service

Post Service verzorgt postbezorging, krantenbezorging, pakketdiensten en koeriersdiensten. De postbezorging is onderverdeeld in vijfdaagse postbezorging, tweedaagse postbezorging en huis-aan-huis bezorging. Bij pakketbezorging verzorgen wij tevens spoedbezorging. Wist u dat we ook facilitaire diensten voor u uitvoeren? Denk hierbij aan conciërgediensten, receptiediensten en postkamerdiensten. Ook bodediensten, repro- en archiefbeheer, voorraadbeheer en couvertage kunt u vol vertrouwen aan ons uitbesteden. Ons enthousiaste team neemt deze tijdrovende klussen graag van u over. Doordat Post Service een franchisenemer is van Sandd beschikken wij over landelijke dekking. Waar uw vestiging zich dus ook bevindt, wij helpen u graag verder.

Heeft u vragen?

Heeft u het antwoord op uw vragen niet gevonden op onze website en spreekt u ons liever persoonlijk? Wij kunnen ons voorstellen dat u graag meer informatie inwint over de postbezorging en het ophalen bij u in de buurt. Onze medewerkers staan daarom voor u klaar met advies op maat. U kunt hen iedere werkdag tijdens kantooruren bereiken. Bijvoorbeeld telefonisch via 0317 – 421832 of per mail via info@postservice.nl. Ook kunt u hier terecht om een offerte aan te vragen. Vul hiervoor bijvoorbeeld het online formulier in, u ontvangt dan gauw een passende offerte in uw mailbox. U ontdekt dan snel onze gunstige prijzen. Onze medewerkers doen er alles aan om u te voorzien van specifieke aanvullende informatie en antwoord op uw vragen.

Pakketten versturen? Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen!

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

  Bedrijfsnaam:

  Contactpersoon* :

  Telefoonnummer* :

  E-mail adres* :

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

  Welk formaat heeft uw verspreiding? *

  Overige informatie:

  © Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap