Verzendkosten - Post Service
postservice mailing prijzen

Verzendkosten

De verzendkosten van post en pakketten bij Post Service worden zo laag mogelijk gehouden. De kosten van de te versturen pakketten en poststukken zijn afhankelijk van het gewicht en formaat.
De bestemming heeft ook invloed op het tarief. Verzendt u een pakket of poststuk naar het buitenland, dan gelden hogere tarieven dan in het binnenland. Bereken uw verzendkosten met onze bespaartool.

Post Service verzendt:

 • Geadresseerde post
 • Ongeadresseerde post
 • Spoedpost geadresseerd en ongeadresseerd
 • Folders, flyers en magazines
 • (Brievenbus) pakketten

Mailingen

Bent u van plan binnenkort een mailing te versturen? Neem dan altijd even contact op met Post Service. Bij het versturen van grotere partijen post of pakketten kunnen we u een mooie korting geven en een nóg scherper tarief afgeven. Wilt u uw mailing ongeadresseerd, huis aan huis verspreiden? Dat kan met onze postbezorgers. De attentiewaarde is zeer hoog omdat uw mailing samen met hooguit enkele poststukken bij uw doelgroep op de mat valt. De bezorgkwaliteit ligt bij Post Service boven de landelijk vastgestelde norm. Dus: hoge attentiewaarde en een uitstekende bezorgkwaliteit en het tarief ligt zeer laag!

Spoedpost

Voor een aantal gemeenten in onze regio bezorgen wij regelmatig post die dezelfde dag in de bus moet vallen, zogenaamde spoedpost. Er kan in een gemeente een calamiteit ontstaan waarbij een bepaalde buurt meteen geïnformeerd moet worden. Dat regelt Post Service, als het nodig is ook in de avond of in het weekend. Eén telefoontje en Post Service komt in actie. Vaak hoort daar het uitprinten en couverteren van de brieven bij. Wilt u meer over weten over onze spoedbezorging? Neem dan contact met ons op, wij infomeren u graag over al onze diensten.

Tarieven pakketten

Wilt u weten wat de tarieven zijn van het versturen van pakketten? Bij Post Service kunt u een los pakket al versturen vanaf € 5,95 excl. 21% BTW. Afhankelijk van het gewicht, formaat en bestemming kunnen we u een scherpe prijs bieden. Past uw pakketje door de brievenbus en hoeft het niet meteen de volgende dag in de bus te liggen? Dan liggen de tarieven nog veel lager! Bereken uw verzendkosten met onze bespaartool.

Pakketten versturen? Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen!

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

  Bedrijfsnaam:

  Contactpersoon* :

  Telefoonnummer* :

  E-mail adres* :

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

  Welk formaat heeft uw verspreiding? *

  Overige informatie:

  © Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap