PTC+ kiest voor het gemak van Post Service | Post Service
ptc
afbeelding

PTC+ kiest voor het gemak van Post Service

“Wij hebben bij PTC+ een receptie-plus baan, zoals wij dat noemen. Je bezig houden met frankeren en aanmelden van post in systemen is voor ons teveel tijdrovend. Post Service neemt veel werk uit handen!”

Vandaag leren, morgen toepassen. PTC+ ondersteunt de ontwikkeling van individuele professionals en bedrijfsorganisaties. PTC+ brengt advies uit en geeft uitvoering aan complete ontwikkeltrajecten, die zijn afgestemd op het bedrijf of het individu.

PTC+ is verhuisd naar het pand ernaast wat prachtig verbouwd is. Er is een mooie ruime receptie aangebouwd en past mooi in het gehele beeld van de Kenniscampus van Ede.

Aukje Boute en Rieky Pico werken al jaren met veel plezier bij PTC+ en zijn begonnen als receptionistes. Inmiddels zijn hun werkzaamheden uitgebreid naar het ondersteunen van alle afdelingen, waardoor het voor hen veel hectischer is geworden.

PTC+ maakt jarenlang gebruik van de haal en brengservice van Post Service. Inmiddels zijn de diensten uitgebreid naar de dagelijkse postbezorging.

“Nu PTC+ ervoor gekozen heeft om door Post Service de post te laten verzorgen, is ons veel werk uit handen genomen. Naast al onze diverse werkzaamheden waarbij we het ene moment bijspringen bij vergaderingen, regelen van allerlei voorkomende praktische zaken, moet de telefoon ook nog worden opgenomen. Daar kwam het sorteren en frankeren van de post, het aanmelden in een systeem van een  aangetekend stuk ook nog eens bij aan het einde van de dag, waar gewoon geen tijd voor is! Nu kunnen we alle post en pakketten zonder verdere handelingen ongefrankeerd in de postkrat deponeren, ideaal! Het scheelt zoveel tijd en de frankeermachine hebben we terug gestuurd!”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

© Copyright 1995 - 2020 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap