Totaaloplossing | Post Service

Totale ontzorging. Alles van A tot Z voor u geregeld!

Post Service is al 20 jaar expert op het gebied van post en daar is al onze service op afgestemd. Wij bieden een totaaloplossing voor postbezorging. Met onder andere onze haal- en brengservice kunt u de post ongesorteerd en ongefrankeerd aanbieden. U hoeft nooit meer te haasten naar een postkantoor of brievenbus. Met deze ontzorging bespaart u naast tijd en ook geld, want de frankeermachine is overbodig. Van dinsdag tot en met zaterdag bent u ervan verzekerd dat wij uw post binnen 24 uur bezorgen op een plek naar uw keuze.

Goede kwaliteit tegen scherpe tarieven

Wilt u uw post tegen zeer scherpe tarieven verzenden? Dat is al mogelijk vanaf €0,48 met onze 72-uurs bezorging.  De post die u op woensdag aanlevert wordt op vrijdag bezorgd. En op vrijdag aanleveren is op dinsdag bezorgd. Mocht u naast de dagelijkse post ook pakketten en mailings willen verzenden. Wij halen het bij u op en verzorgen desgewenst de totale handeling. Daarnaast bent u ook bij ons aan het goede adres voor mailings. We nemen alle zorgen op ons; van het produceren van de mailing tot de verzending. Hierdoor kunt u altijd uw (potentiële) klanten bereiken.

Postbezorging

Wij zijn groot geworden door postbezorging en bezorgen alle brievenbuspakketten, brieven en kaartjes waar en wanneer u maar wilt. Naast onze 2-daagse postbezorging, bieden we ook 5-daagse postbezorging aan. We bezorgen van dinsdag tot en met zaterdag, voor een scherp tarief. Of u nou een grote of een kleine bezorging heeft, u kunt altijd gebruik maken van onze diensten. Daarnaast krijgt u bij onze postbezorging ook altijd een track & trace code, waardoor u uw bezorging altijd kunt volgen. Door altijd betrouwbaar te zijn, kunnen we de beste kwaliteit leveren.

De voordelen van Post Service

Wij zorgen er altijd voor dat uw drukwerk voor een aantrekkelijke prijs in de juiste brievenbus valt. Niets is namelijk sterker dan een reclameboodschap. En dat is waar wij u graag bij willen helpen! We gaan voor u aan de slag voor het drukken van uw post, het vouwen in de juiste vorm en het maken van adreslabels. We gaan altijd voor u aan de slag om een advies op te maat te maken, zodat de bezorgdiensten naadloos aansluiten op uw wensen. We zijn altijd op zoek naar het best haalbare resultaat, zodat we u en onszelf altijd kunnen blijven verbazen.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

  Bedrijfsnaam:

  Contactpersoon* :

  Telefoonnummer* :

  E-mail adres* :

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

  Overige informatie:

  © Copyright 1995 - 2020 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap