Totale ontzorging - Post Service

Totale ontzorging: alles van A tot Z voor u geregeld!

U hoeft nooit meer te haasten naar een postkantoor of brievenbus. Post Service is al 25 jaar expert op het gebied van post en daar is al onze service op afgestemd. Wij bieden alle bedrijven en organisaties in de regio Ede, Bennekom, Wageningen, Veenendaal en Rhenen een totaaloplossing voor postbezorging.

Haal- en brengservice

Dagelijks rijden wij door de regio om post en pakket bij onze klanten op te halen. Wij komen met de haal- en brengservice bij u langs wanneer u dat wenst en nemen alle post, pakketten en aangetekende zendingen ter verwerking mee. U kunt alles ongesorteerd en ongefrankeerd aan ons meegeven. Dat betekent geen gedoe: u kunt uitgaan van een nette verwerking en betrouwbare bezorging, elke dag weer.

Postbezorging

Wij zijn groot geworden door postbezorging en bezorgen alle brieven, mailings, kaartjes, aangetekende zendingen en pakketten waar en wanneer u maar wilt. Naast onze 24-uurs postbezorging, bieden wij ook de 72-uurs postbezorging aan. Of u nou een grote of een kleine bezorging heeft, u kunt altijd gebruik maken van onze diensten. Daarnaast krijgt u bij onze aangetekende service en pakketverzending altijd een track & trace code, waardoor u uw bezorging altijd kunt volgen. Door altijd betrouwbaar te zijn, kunnen we de beste kwaliteit leveren.

De voordelen van Post Service

Wij zorgen er altijd voor dat uw post voor een aantrekkelijke prijs in de juiste brievenbus valt. Maar daar stopt onze service niet! Wij nemen u graag werk uit handen en bieden ondersteunende diensten. Denk hierbij aan het printen van adressen, etiketteren, vouwen, instekken en verpakken van mailingen. Ook druk- en kopieerwerk behoort tot ons dienstenpakket, waarmee we het ondernemen voor u makkelijk maken. Met één telefoontje is het geregeld.

We gaan altijd voor u aan de slag om een advies op te maat te maken, zodat de bezorgdiensten naadloos aansluiten op uw wensen. We zijn altijd op zoek naar het best haalbare resultaat, zodat we u en onszelf altijd kunnen blijven verbazen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

  Bedrijfsnaam:

  Contactpersoon* :

  Telefoonnummer* :

  E-mail adres* :

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

  Welk formaat heeft uw verspreiding? *

  Overige informatie:

  © Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap