Totaaloplossing | Post Service
Postbezorger

Totale ontzorging

Alles van a tot z voor u geregeld!

Post Service is al 20 jaar expert op het gebied van post en daar is al onze service op afgestemd. Wij bieden een totaaloplossing voor post met onder andere onze onze haal- en brengservice kunt u de post ongesorteerd en ongefrankeerd aanbieden. U hoeft nooit meer te haasten naar een postkantoor of brievenbus. Met deze ontzorging bespaart u naast tijd en ook geld, want de frankeermachine is overbodig.

Als partner van Sandd bezorgen wij uw post binnen 24 uur door zowel Nederland als het buitenland.  Van dinsdag tot en met zaterdag bent u ervan verzekerd dat wij uw post binnen 24 uur bezorgen op de plek naar uw keuze.

Wilt u uw post tegen zeer scherpe tarieven verzenden? Dat is al mogelijk vanaf € 0,29 met onze 72 uurs bezorging.  De post die u op woensdag aanlevert wordt op vrijdag bezorgd. En op vrijdag aanleveren is op dinsdag bezorgd.

krantenbezorger

Mocht u naast de dagelijkse post ook pakketten en mailings willen verzenden. Wij halen het bij u op en verzorgen desgewenst de totale handeling.

Post verzenden met Post Service is een totale ontzorging van uw dagelijkse poststroom. Daarom kijken we graag samen met u welke dienstverlening het beste bij u past, zodat u zeker bent van de scherpste tarieven en hoogste kwaliteit.

Let op: De haal- en brengservice van Post Service is enkel in Ede, Veenendaal, Wageningen, Rhenen en Bennekom beschikbaar.

 

 

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

Bedrijfsnaam:

Contactpersoon* :

Telefoonnummer* :

E-mail adres* :

Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

Overige informatie:

© Copyright 1995 - 2018 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap