Mailingen | Post Service

Mailingen versturen? Wij regelen het van A tot Z!

Bij Post Service bieden we een aantal ondersteunende diensten die samenhangen met de diensten van post. Denk hierbij aan het selecteren en printen van adressen, etiketteren, vouwen, insteken en verpakken. Ook druk- en kopieerwerk behoort tot ons dienstenpakket, waarmee we het ondernemen voor u makkelijk maken. We zijn al 20 jaar expert op het gebied van post, waardoor we al onze services hebben kunnen afstemmen. Hierdoor kunnen we samen met u een sterke mailing opzetten.

Adressen

De attentiewaarde van direct mail is hoog en het zet de ontvanger snel aan tot actie. Het kan lastig zijn om een goed adressenbestand op te bouwen, daarom kijkt Post Service met u welke adressen het meest interessant zijn. Hierbij kunt u denken aan doelgroepselectie, postcodegebieden, demografische of lifestylecriteria. We denken graag met u mee over het verspreidingsgebied, de doelgroep en de te behalen conversie van uw mailing. Heeft u al een eigen adressenbestand? Dan kunt u deze aanleveren en zullen wij de mailing versturen naar deze adressen.

Teksten

Ziet u op tegen het schrijven van uw teksten? Geen probleem! Post Service kan uw mailing schrijven en opmaken, zodat u daar niet over in hoeft te zitten. De juiste teksten zorgen ervoor dat uw doelgroep zich aangesproken voelt en overgaat tot actie. Onze professionals gaan voor u aan de slag om de juiste tekst te schrijven, zodat de doelgroep altijd aangesproken wordt. We maken een persoonlijke tekst om een dialoog met de klant te bewerkstellingen. We verrassen de (potentiƫle) klant met onze teksten, dat is natuurlijk wat we willen!

Handling

Drukken of printen, vouwen, insteken of adreslabels maken: het is geen probleem! De dienstverlening van Post Service is volledig zodat uw mailing snel en eenvoudig verzonden kan worden. Zo zorgen we er altijd voor dat uw mailing kwalitatief wordt afgewerkt. U hoeft zich geen zorgen te maken over de verschillende processen in het versturen van een mailing, wij nemen de werkzaamheden van u over. En dat doen we met plezier, zo kunnen we altijd onszelf en de klant blijven verbazen met de beste oplossingen.

Verzenden

Wij zijn de uitgelezen partij voor een betrouwbare en kwalitatief hoge verzending tegen het scherpste tarief. Door onze samenwerking met diverse partners bezorgen we post in heel Nederland en zelfs in het buitenland. We hebben een landelijke dekking in Nederland, waardoor we voordelig post kunnen verzenden met een uitstekende kwaliteit. Of het nou gaat om een grote mailing of een mailing naar enkele adressen; wij staan voor u klaar.

Totale mailing

Bij ons bent u het aan het goede adres voor totale ontzorging. We regelen alles van A tot Z, waardoor u zowel tijd als geld bespaard. Kortom, wanneer u het totale proces van het verzenden van een mailing verzorgd wilt hebben, of slechts een onderdeel: Post Service heeft alles in huis voor een succesvolle boodschap bij uw doelgroep. Dus wilt u gebruiken maken van onze diensten van het bedenken van de juiste boodschap en eindigt met een direct mail op het juiste moment bij uw doelgroep? Bekijk dan de mogelijkheden. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat we u de beste manier van postbezorging kunnen bieden.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

  Bedrijfsnaam:

  Contactpersoon* :

  Telefoonnummer* :

  E-mail adres* :

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

  Overige informatie:

  © Copyright 1995 - 2020 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap