2-daagse postbezorging (72 uurs) | Postservice.nl
postservice sandd

2-daagse postbezorging (72 uur)

Voordelig uw post verzenden

Post bezorgen is ons vak, daar zijn we goed in. Naast de dagelijkse 5-daagse postbezorging (dinsdag tot en met zaterdag), bieden we ook 2-daagse postbezorging per week aan: dinsdag en vrijdag. Voor een scherp tarief wordt uw post bezorgd. Door ons partnerschap met Sandd kunnen wij uw post in heel Nederland en zelfs in het buitenland bezorgen.

Postbezorging met een landelijke bestemming is al mogelijk vanaf een zeer scherp tarief. Als u het adressenbestand vooraf laat coderen met een Sandd-code, dan ontvangt u extra korting! Of u landelijk of regionaal verspreidt, bij Post Service betaald u een zeer scherp tarief. Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen? Bereken hier uw voordeel.

Aanlever- en bezorgdagen 2-daagse bezorging per week (72 uur)

Post met een regionale bestemming wordt binnen 72 uur voor u bezorgd: dinsdag aanleveren, is vrijdag bezorgd. En op donderdag aanleveren is op dinsdag bezorgd. Post buiten ons bezorggebied die u op dinsdag bij ons aanlevert, zal dinsdag bezorgd worden. Levert u de poststukken op donderdag aan, dan wordt de volgende vrijdag uw post bezorgd.

Kiest u voor Post Service, dan kiest u:

  • Voor de allerbeste service
  • Voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Voor maatwerk passend bij uw bedrijf
  • Voor een eigen contactpersoon
  • Fulltime controle op onze bezorging

Wij scoren niet voor niets als één van de hoogste op het gebied van bezorgkwaliteit en daar zijn we uiteraard trots op! Dankzij onze bezorger-app kunnen we de bezorging tot aan de voordeur controleren.

Frankeermachine overbodig

Bij Post Service hoeft uw post niet gefrankeerd te worden, dat doen wij voor u. Alle post, pakketten en aangetekende stukken kunt u ongefrankeerd aanmelden. Dit bespaart u de kosten voor het abonnement en onderhoud van uw frankeermachine. Daarnaast halen we graag de post bij u op en dit is in veel gevallen nog gratis ook! Wilt u uw pakket binnen 72 uur versturen of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen? Bereken uw voordeel!

Bereken nu direct uw voordeel! Klik hier.

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

Bedrijfsnaam:

Contactpersoon* :

Telefoonnummer* :

E-mail adres* :

Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

Overige informatie:

© Copyright 1995 - 2020 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap