2-daagse postbezorging (72 uurs) | Postservice.nl

72-uurs postbezorging

Voordelig uw post verzenden

U kunt veel op bezorgkosten besparen als de overkomstduur van uw post iets langer mag zijn! De 72-uurs postbezorging is daarom een prima alternatief voor de dagelijkse 24-uurs postbezorging. Bij de goedkopere 72-uurs bezorging wordt uw post binnen 3 werkdagen bezorgd. Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen? Bereken dan hier uw voordeel.

Wij verzenden in de 72-uurs postbezorging onder meer direct mailings, facturen, magazines, clubbladen, brievenbuspakketjes en andere geadresseerde brievenbuspost. De kwaliteit voldoet aan uw verwachting: wij bezorgen uw post tijdig op het juiste adres. 

Kiest u voor Post Service, dan kiest u voor:

 • de allerbeste service
 • hoge kwaliteit en betrouwbaarheid
 • maatwerk passend bij uw bedrijf

Tarieven

De posttarieven voor het verspreiden van uw post zijn zeer scherp, wij kunnen een mailing verzenden vanaf € 0,48 per stuk. Onze dekking is landelijk en de tarieven blijven altijd gelijk, waar de ontvanger ook woont.

Bij Post Service hoeft uw post niet gefrankeerd te worden, dat doen wij voor u. Alle post, mailingen en brievenbuspakketten kunt u ongefrankeerd aanleveren. Dit bespaart u niet alleen veel moeite, maar ook de kosten voor het abonnement en onderhoud van uw frankeermachine. 

Ophaalservice

Service en gemak staat hoog in ons vaandel. Wij ontzorgen u volledig met onze postdienst en regelen de planning, het transport en de verspreiding van uw post. Vanaf € 50,- halen wij de post bij u op, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. In de regio Midden-Gelderland verzorgen wij op dinsdag en donderdag een kosteloze ophaalservice. 

Wilt u uw post, mailing of brievenbuspakket binnen 72-uur versturen of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Bereken nu direct uw voordeel! Klik hier.

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

  Bedrijfsnaam:

  Contactpersoon* :

  Telefoonnummer* :

  E-mail adres* :

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

  Welk formaat heeft uw verspreiding? *

  Overige informatie:

  © Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap