5-daagse postbezorging (24 uur) | Post Service
Postbezorger

5-daagse postbezorging

snel en eenvoudig uw post bezorgd!

Bij Post Service verzorgen we, naast de standaard 2-daagse postbezorging, ook 5-daagse postbezorging. Dus wanneer u post heeft wat de volgende dag al bezorgd moet worden, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze haal- en brengservice kunt u de post ongesorteerd en ongefrankeerd aanbieden; een extra service van Post Service. De bezorging vindt plaats vanaf dinsdag tot en met zaterdag en u bent ervan verzekerd dat uw post binnen 24 uur bezorgd wordt.

Track & Trace

Post Service scoort als één van de hoogste op het gebied van postbezorging, kwaliteit en betrouwbaarheid en daar zijn we trots op. Onze bezorgcoördinatoren meten elke dag de kwaliteit van de bezorging en hebben dagelijks persoonlijk contact met de bezorgers. Daarnaast maken onze bezorgers allemaal van een door ons speciaal ontwikkelde bezorgersapp “Deliverdd”, waarmee wij realtime kunnen zien waar uw post zich op dat moment bevindt. Track & trace voor post dus.

Post bezorger

Frankeermachine overbodig

Wanneer u uw post via Post Service laat verzenden, kunt u de post ongefrankeerd aan ons meegeven. Frankeren doen wij voor u.. Dus het bespaart u de kosten voor het abonnement en onderhoud van uw frankeermachine. Daarnaast halen onze mensen graag de post bij u op en dit is in veel gevallen nog gratis ook! U hoeft er dus nooit meer over na te denken dat u op tijd uw post in de brievenbus gooit. Heeft u daarnaast ook pakketjes te versturen? Ook die nemen we mee en we zorgen ervoor dat die bezorgd worden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

De scherpe tarieven van Post Service zijn afhankelijk van uw verzendopdracht. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan. We zoeken graag voor u naar de goedkoopste en beste manier van verzenden!

 

Let op: De haal- en brengservice van Post Service is enkel in Ede, Veenendaal, Wageningen, Rhenen en Bennekom beschikbaar.

Klik hier om online uw kosten te berekenen.

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

Bedrijfsnaam:

Contactpersoon* :

Telefoonnummer* :

E-mail adres* :

Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

Overige informatie:

© Copyright 1995 - 2020 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap