5-daagse postbezorging (24 uur) | Post Service

5-daagse postbezorging (24-uur)

Snel en eenvoudig uw post bezorgd!

Bij Post Service verzorgen we, naast de standaard 2-daagse postbezorging, ook 5-daagse postbezorging. Dus wanneer u post heeft wat de volgende dag al bezorgd moet worden, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze haal- en brengservice kunt u de post ongesorteerd en ongefrankeerd aanbieden; een extra service van Post Service. De bezorging vindt plaats vanaf dinsdag tot en met zaterdag en u bent ervan verzekerd dat uw post binnen 24 uur bezorgd wordt.

Frankeermachine overbodig

Wanneer u uw post via Post Service laat verzenden, kunt u de post ongefrankeerd aan ons meegeven. Frankeren doen wij voor u. Dus het bespaart u de kosten voor het abonnement en onderhoud van uw frankeermachine. Daarnaast halen onze mensen graag de post bij u op en dit is in veel gevallen nog gratis ook! U hoeft er dus nooit meer over na te denken dat u op tijd uw post in de brievenbus gooit. Heeft u daarnaast ook pakketjes te versturen? Ook die nemen we mee en we zorgen ervoor dat die bezorgd worden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

De scherpe tarieven van Post Service zijn afhankelijk van uw verzendopdracht. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan. We zoeken graag voor u naar de goedkoopste en beste manier van verzenden! Let op: De haal- en brengservice van Post Service is enkel in Ede, Veenendaal, Wageningen, Rhenen en Bennekom beschikbaar.

Klik hier om online uw kosten te berekenen.

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

Bedrijfsnaam:

Contactpersoon* :

Telefoonnummer* :

E-mail adres* :

Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

Overige informatie:

© Copyright 1995 - 2020 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap