Postbezorging | Post Service

Post & pakketten verzenden bij Post Service is niet alleen eenvoudiger, maar in veel gevallen ook goedkoper!

2-daagse postbezorging

Post Service: voordelig post verzenden met een goede bezorgkwaliteit! Al vanaf 48 cent per poststuk leveren we uw post binnen 72 uur af op bestemming.

Lees meer over 2-daagse postbezorging

Start vandaag nog met eenvoudiger verzenden!

Post & pakketten verzenden bij Post Service is niet alleen eenvoudiger, maar in veel gevallen ook goedkoper!

Bereken uw prijs

Post Service

Post Service is groot geworden door postbezorging en bezorgt al uw brievenbuspakketten, brieven, kaartjes waar en wanneer u maar wilt.  Dankzij onze haal- en brengservice kunt u de post ongesorteerd en ongefrankeerd aanbieden; een extra service van Post Service. Wij vertellen u graag meer over onze postbezorging en vele andere diensten.

2 en 5-daagse postbezorging

Wij bezorgen van dinsdag tot en met zaterdag uw post voor een scherp tarief. Zoals eerder genoemd, kunt u het frankeren aan ons overlaten. Dit bespaart u kosten voor het abonnement en onderhoud van uw frankeermachine. Ook hoeft u niet in de weer met ingewikkelde online systemen. Uw postbezorging is onze zorg! In onze regio halen we de post ook nog eens gratis bij u op met een klein minimum orderbedrag. Deze service is beschikbaar in Ede, Veenendaal, Wageningen, Rhenen en Bennekom. Naast de 5-daagse postbezorging, verzorgen wij ook 2-daagse postbezorging. Vanaf €0,48 leveren we uw post twee keer per week af op de plek van bestemming. De postbezorging vindt dan plaats op dinsdag en vrijdag. Voor post met een regionale bestemming hanteert Post Service scherpe tarieven.

Welke postbezorging kan Post Service voor u verzorgen?

Een van de sterkste manieren om uw reclameboodschap bij een groot publiek onder de aandacht te brengen is nog steeds huis-aan-huisverspreiding. Naast postbezorging verzorgen wij daarom ook deze vorm van verspreiding. Wij zorgen er dan ook voor dat uw reclamedrukwerk tegen een zeer aantrekkelijke prijs in de juiste bus valt. Het versturen van mailingen verzorgen wij voor u. Wij kunnen uw doelgroep selecteren printen en printen adresseren uw mailing. Handelingen als drukken, printen, vouwen, insteken of het maken van adreslabels is geen probleem voor ons. Gebruik maken van onze pakketservice? Wij halen het pakket bij u op en versturen deze voor u. Voor het bezorgen van een vertrouwelijk document kunt u onze koeriersdienst inschakelen. Als organisatie zijnde uw facilitaire diensten uitbesteden? Wij nemen dit werk graag voor u uit handen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor kleine orders, grote partijen: bij Post Service bent u aan het juiste adres, of het nou gaat om een brief, factuur of brochure. Onze mensen bezorgen dagelijks post in de regio, daarnaast bieden we  postbezorging door heel Nederland. De scherpe tarieven van Post Service zijn afhankelijk van uw verzendopdracht. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan. We zoeken graag voor u naar de goedkoopste en beste manier van postbezorging!

Wilt u meer informatie over postbezorging?

Neem contact met ons op     of     zullen wij u terugbellen?

© Copyright 1995 - 2020 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap