Postbezorging | Post Service

Post & pakketten verzenden bij Post Service is niet alleen eenvoudiger, maar in veel gevallen ook goedkoper!

2-daagse postbezorging

Post Service: voordelig post verzenden met een goede bezorgkwaliteit! Al vanaf 48 cent per poststuk leveren we uw post binnen 72 uur af op bestemming.

Lees meer over 2-daagse postbezorging

Start vandaag nog met eenvoudiger verzenden!

Post & pakketten verzenden bij Post Service is niet alleen eenvoudiger, maar in veel gevallen ook goedkoper!

Bereken uw prijs

Post Service

Voor kleine orders, grote partijen, of het nu gaat om een mailing, brieven, een kaart, factuur of magazine: bij Post Service bent u aan het juiste adres. Onze mensen bezorgen dagelijks post in de regio, daarnaast bieden we  postbezorging door heel Nederland. U kunt de post ongesorteerd en ongefrankeerd aanbieden, eventueel via onze haal- en brengservice; een extra service van Post Service. Wij vertellen u graag meer over onze postbezorging en vele andere diensten.

24-uurs of 72-uurs postbezorging

Uw postbezorging is onze zorg! Soms moet een brief de volgende dag in de brievenbus vallen, maar als uw verzending er iets langer over mag doen, dan kunt u veel geld besparen.

Kiest u voor 72-uurs postbezorging, dan leveren wij vanaf €0,48 uw post binnen drie werkdagen af op de plek van bestemming. U kunt de post aanleveren van maandag t/m vrijdag. In de regio halen wij de post op dinsdag en donderdag bij u op. Wij bezorgen uw post binnen 72 uur voor een scherp tarief.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een overkomstduur van 24-uur, waarbij uw post de volgende werkdag wordt bezorgd. Bij de 24-uurs postbezorging kunt u het frankeren aan ons overlaten. Dit bespaart u kosten voor het abonnement en onderhoud van uw frankeermachine. Ook hoeft u niet in de weer met ingewikkelde online systemen. In de regio Ede, Bennekom, Wageningen, Veenendaal en Rhenen halen wij de post op met onze haal- en brengservice.

Welke diensten kan Post Service nog meer voor u verzorgen?

Heeft u belangrijke informatie voor een alle bewoners van een bepaald gebied, dan bezorgen wij uw bewonersinformatie huis-aan-huis met een eigen netwerk en exclusief. Wij kunnen uw huis-aan-huisverspreiding op verschillende manieren aanbieden, namelijk op basis van postcode, in een specifieke plaats, een selectie op basis van zelfs te bepalen gebied en binnen een straal.

Het versturen van mailingen verzorgen wij graag voor u. Wij nemen u daarbij prepostale werkzaamheden uit handen. Drukken, printen, vouwen, insteken of het maken van adreslabels; wij regelen het graag voor u.

Wilt u gebruik maken van onze pakketservice? Wij halen het pakket bij u op en versturen deze voor u. Voor het bezorgen van een vertrouwelijk document kunt u onze koeriersdienst inschakelen. Als organisatie zijnde uw facilitaire diensten uitbesteden? Wij nemen dit werk graag voor u uit handen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De scherpe tarieven van Post Service zijn afhankelijk van uw verzendopdracht. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan. We zoeken graag voor u naar de goedkoopste en beste manier van postbezorging!

Wilt u meer informatie over postbezorging?

Neem contact met ons op     of     zullen wij u terugbellen?

© Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap