Post versturen | Postservice.nl
Postbezorger

Post versturen

Goedkoop post versturen met een uitstekende kwaliteit, dat kan met Post Service! Post versturen kan op verschillende manieren, afhankelijk van wat uw wensen zijn. Moet uw post zo snel mogelijk op de mat vallen? Daar zorgen wij voor. U betaalt altijd 8-10 % minder dan een postzegel. Wilt u zeer goedkoop post versturen en heeft uw post geen haast, dan kunt u kiezen voor de 2-daagse postbezorging. Deze post wordt aangeleverd op woensdag en vrijdag en wordt bezorgd op vrijdag of dinsdag. Het tarief ligt erg laag, omdat er meer tijd is voor sorteren en distributie. Onze post hoeft u nooit te frankeren, dat doen wij graag voor u. Frankeermachines zijn dus overbodig en postzegels plakken is verleden tijd!

Onze manieren van postbezorging:

 • 2-Daagse postbezorging – dinsdag en vrijdag
 • 5-daagse postbezorging – dinsdag tot en met zaterdag

Aangetekende post

Wanneer een poststuk belangrijke informatie bevat, wilt u graag een bewijs van aflevering. Dan kunt u gebruik maken van aangetekend versturen. Deze post kunt u natuurlijk aanleveren zoals u gewend bent en ook deze post hoeft u niet te frankeren. U laat ons weten welke stukken onder aangetekende post vallen en wij zorgen dat u een digitaal bewijs van aflevering ontvangt.

Kwaliteit

Weet u dat de postbezorging van Post Service hoog scoort in bezorgkwaliteit? De kwaliteit van bezorging wordt structureel gecontroleerd en scoort keer op keer boven de landelijk vastgestelde norm. Daar zijn we natuurlijk trots op! Hier wordt ook op verschillende punten hard aan gewerkt. Zo lopen onze postbezorgers met een BezorgApp, waardoor steeds inzichtelijk is welke adressen zijn aangedaan door de postbezorger. Daarnaast wordt elke postbezorger intensief begeleid door de bezorgcoördinator die verantwoordelijk is voor het betreffende bezorggebied. Wilt u meer informatie over onze kwaliteit? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Klik hier om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

  Bedrijfsnaam:

  Contactpersoon* :

  Telefoonnummer* :

  E-mail adres* :

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

  Welk formaat heeft uw verspreiding? *

  Overige informatie:

  © Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap