Post Service is 20 jaar | Post Service
postservice bus
happyjr

Post Service is 20 jaar

Post Service behaalt dit jaar haar 20- jarig jubileum! Hier zijn wij allen erg blij mee en het zal dan ook gevierd worden met een mooie jubileum actie voor u! Tevens leek dit ons het perfecte moment om een kort geschiedenis verhaaltje met u te delen over het ontstaan van Post Service. Hoe heeft Post Service deze afgelopen 20 jaar beleefd en waar staan wij nu? Er was eens….

Met een sorteerkast in de woonkamer en een stevige fiets als vervoermiddel begon Hanne ten Brinke 20 jaar geleden met het bezorgen van post in Wageningen. Met Wageningen UR en gemeente Wageningen als eerste klanten ging het direct razendsnel en kwamen er tien bezorgers in dienst. Post Service ontwikkelde zich al snel tot een klein middenstandsbedrijf van waaruit in Wageningen, Renkum en Bennekom dagelijks post werd bezorgd. In 1998 volgde de kern Arnhem en een jaar later kwam de uitbreiding naar gemeente Ede. In het tienjarig jubileumjaar werd de omgeving Veenendaal aan het bezorggebied toegevoegd en daaropvolgend de regio’s Overbetuwe en Nijmegen.

Jaarlijks bezorgt Post Service  35 miljoen poststukken bij een 500.000 huishoudens.

Een belangrijke stap in de ontwikkeling was de samenwerking met Sandd in 2001, hét postbedrijf voor de zakelijke markt van Nederland. De liberalisering van de postmarkt leidde ertoe dat Post Service alle post mocht verspreiden en het bedrijf groeide opnieuw. In 2012 werd Post Service franchiser van Sandd. Met het franchisecontract werd Post Service beloond voor haar ambitie als kwaliteitsspeler in de postmarkt. De samenwerking met Sandd heeft er mede toe geleid dat Post Service sinds 2013 landelijke verspreiding kan bieden aan haar klanten.

Post Service heeft altijd de ambitie gehad om totale ontzorging te bieden aan haar klanten. De dienstverlening werd daarom uitgebreid met huis- aan huisverspreidingen, mailingservices, bode- en koeriersdiensten, postkamer- en receptiediensten en archiefwerkzaamheden.

In 2011 stapte Post Service in de huis- aan huisverspreiding van lokale kranten en folders. In korte tijd is het verspreidingsgebied uitgebreid naar de omgeving Amersfoort en Utrechtse Heuvelrug, tot aan de Duitse grens. Met sterke partners als Koninklijke BDU Uitgevers bezorgt zij jaarlijks 15 miljoen kranten en 10 miljoen folders.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

© Copyright 1995 - 2020 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap