Post Nijmegen | Postservice.nl
postservice postverspreiding arnhem nijmegen amersfoort

Post Nijmegen

Laat in Nijmegen uw post bezorgen: maak kennis met Post Service. Een groot pakket versturen, een mailing verspreiden of gebruik maken van onze koeriersdienst in omgeving Nijmegen, het kan allemaal! Wij hebben als vakgebied het bezorgen van post en pakketten en bieden een hoge kwaliteit. Daarnaast bent u bij ons altijd verzekerd van een scherp tarief.

24 of 72-uurs post

Wilt u uw post de volgende dag laten bezorgen of heeft u geen haast en kiest u voor onze 2-daagste postbezorging? In beide gevallen kunt u de post ongesorteerd en ongefrankeerd bij ons aanbieden, wij regelen dit voor u. Dit bespaart u kosten van een frankeermachine en niet te vergeten de onderhoudskosten van de machine. Onze medewerkers halen de post bij u op, in veel gevallen is dit helemaal gratis. Zo hoeft u er geen rekening mee te houden om de post op tijd in de brievenbus te gooien. Wij scoren als één van de hoogste op het gebied van bezorgkwaliteit en u snapt, daar zijn we trots op! Elke dag meten onze bezorgcoördinatoren de kwaliteit van een bezorging is er intensief contact met onze bezorgers. Dankzij onze “bezorg app” kunnen wij zien waarin het proces uw post zich bevindt. Een Track & Trace voor post dus.

Meer weten?

Onze scherpe tarieven zijn afhankelijk van uw verzendopdracht. Natuurlijk kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Graag zoeken we voor u naar de beste en goedkoopste manier van verzenden. Voor al uw post in Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij franchisenemer zijn van Sandd, dé zakelijke postbezorger, kunnen we u door heel Nederland van dienst zij én zelfs daarbuiten. Wij staan voor kwaliteit en zaken doen met een glimlach. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

Bereken nu direct uw voordeel! Klik hier.

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

  Bedrijfsnaam:

  Contactpersoon* :

  Telefoonnummer* :

  E-mail adres* :

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

  Welk formaat heeft uw verspreiding? *

  Overige informatie:

  © Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap