Post Arnhem | Postservice.nl
postservice postverspreiding arnhem nijmegen amersfoort

Post in Arnhem laten bezorgen

Bent u al bekend met Post Service? In twintig jaar tijd zijn wij groot geworden met activiteiten als het bezorgen van pakketten en mailingen en het verspreiden van folders. Wij bezorgen post en pakketten voor de zakelijke markt door heel Nederland en zelfs daarbuiten. De prijs is afhankelijk van het formaat, gewicht en de snelheid van de bezorging. Bezorging tegen een scherp tarief en hoge kwaliteit en service, dat is waar Post Service goed in is. Wij doen zaken met een glimlach.

2 of 5-daagse post

U kunt bij ons kiezen of u de post de volgende bezorg-dag of later bezorgd wilt hebben. De 2-daagse bezorging vindt plaats op dinsdag en vrijdag en de 5-daagse postbezorging op dinsdag tot en met zaterdag. Post Service garandeert 5 dagen per week landelijke dekking. De post halen we bij u op en dat is in veel gevallen kosteloos. Bij ons bent u verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit. Op het gebied van postbezorging scoren wij hoog en daar zijn we trots op. Door gebruik te maken van onze “bezorger-app k kunnen we uw post controleren tot aan uw brievenbus.

Post Service bereikt iedereen

Naast het versturen van 2 of 5-daagse post in onze regio; , bijvoorbeeld Nijmegen, bent u bij ons aan het goede adres voor het verspreiden van folders, mailingen, pakket- en koeriersdiensten. Wij kunnen u in heel Nederland van dienst zijn dankzij onze nauwe samenwerking met Sandd. Bel ons indien het een spoedverzending betreft, wij komen zo snel mogelijk en kunnen met onze koeriersdienst dezelfde dag nog afleveren. Al uw post en pakketten zijn bij ons in goede handen. Kwaliteit en zakendoen met een glimlach staan bij ons hoog in het vaandel. Post Service werkt tegen een scherp tarief, laat uw post en pakketten dus door ons verzenden. Heeft u vragen over één van onze diensten? Bel of mail ons!

Bereken nu direct uw voordeel! Klik hier.

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

  Bedrijfsnaam:

  Contactpersoon* :

  Telefoonnummer* :

  E-mail adres* :

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

  Welk formaat heeft uw verspreiding? *

  Overige informatie:

  © Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap