Partijenpost |Postservice.nl

postservice mailing versturen atotz

Partijenpost

Wilt u een partij of een mailing versturen? Partijenpost biedt uitkomst. Op deze manier kunt u gemakkelijk een grote partij post versturen. Wij bezorgen post voor de zakelijke markt door heel Nederland. De prijs is afhankelijk van het formaat, en gewicht, de snelheid van bezorging. Wat verstaan we onder een partij? Poststukken meer dan 250 stuks, identiek aan in gewicht en formaat. Dit wordt gezamenlijk ter verzending aangeboden op dezelfde locatie. Voorbeelden van partijenpost zijn bijvoorbeeld facturen, marketingmailingen, informatiebrieven. Weet u dat u bij Post Service ook een scherp tarief heeft voor het versturen van een partij pakketten?

Hoe werkt partijenpost?

U kunt er voor kiezen uw partijenpost in 24 (5-daagse postbezorging) of 72 uur (2-daagse postbezorging) te verzenden. Indien de partijen niet qua uiterlijk en formaat gelijk zijn, wordt het verzonden als “gemengd”. In deze categorie mag het formaat, uiterlijk en gewicht verschillen. Bij ons bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs en de beste service. Post Service zorgt ervoor dat u inzicht en zekerheid krijgt in de bezorging van uw partijenpost doordat onze bezorgers met een “bezorg-app” bezorgen. Wilt u meer zekerheid? Verstuur uw poststuk aangetekend: uw poststukken worden voorzien van een Track and Trace code. Zo kunt u zelf volgen waar in het proces uw poststuk zich bevindt.

Bespaar ook op uw post- en pakketten en laat de verzending over aan een professional als Post Service. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij bereiken iedereen

Naast het versturen van partijenpost bent u bij ons aan het goede adres voor het verspreiden van folders, mailingen en koeriersdiensten. Wij kunnen u in heel Nederland, en zelfs daarbuiten, van dienst zijn dankzij onze nauwe samenwerking met Sandd. Heeft u een spoedverzending? Bel ons! Deze is altijd in goede handen bij onze koeriers. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Post Service werkt altijd tegen een scherp tarief, laat uw partijenpost dus door ons verzenden.

Bereken nu direct uw voordeel! Klik hier.

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

  Bedrijfsnaam:

  Contactpersoon* :

  Telefoonnummer* :

  E-mail adres* :

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

  Welk formaat heeft uw verspreiding? *

  Overige informatie:

  © Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap