Pakketpost | Post Service
postservice bezorger

Pakketpost

Post Service is groot geworden door postverspreiding met een uitstekende bezorgkwaliteit en een lage prijs. Pakketpost hoort tegenwoordig ook in het rijtje diensten van Post Service thuis. Vanzelfsprekend heeft de pakketpost eveneens een uitstekende bezorgkwaliteit en scherpe tarieven. Voor pakketpost heeft Post Service verschillende opties: wilt u de pakketten laten bezorgen met een Track & Trace code, rechtstreeks verzonden naar de ontvanger? Heeft uw pakket haast? Past het door de brievenbus? Neem contact op met Post Service en wij zoeken de beste manier voor het verspreiden van uw pakketpost.

Wat valt er onder pakketpost?

  • Brievenbuspakjes: gewicht maximaal 1,5 kg en afmeting maximaal 38×26,5×3,2 cm
  • Pakketten: gewicht maximaal 20 kg en afmeting maximaal 80 x 40x x50 cm
  • Pakketten: gewicht maximaal 30 kg en afmeting maximaal 167 x 75 x 74 cm

Natuurlijk kunt u alle soorten post en pakketten bij Post Service aanmelden. Heeft u een pallet te verzenden of ander groot vervoer nodig? Dan regelen we dat voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Overige diensten

Post Service verstuurt niet alleen uw post en pakketten, we kunnen de post en pakketten ook bij u ophalen. Het transport regelen is voor Post Service vanzelfsprekend. Wanneer we uw zending in onze regio ophalen is dit in veel gevallen gratis. Is er spoed en moet er zo snel mogelijk een document, pakket of ander artikel naar plaats van bestemming gebracht worden? Bel Post Service en wij zetten meteen onze koeriersdienst in. Heeft u een mailing te verzenden? Vraag dan ook eens naar onze mogelijkheden met betrekking tot drukwerk en verzendklaar maken van uw mailing. Post Service neemt zoveel mogelijk werk uit handen en levert de beste service!

Pakketten versturen? Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen!

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

Bedrijfsnaam:

Contactpersoon* :

Telefoonnummer* :

E-mail adres* :

Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

Overige informatie:

© Copyright 1995 - 2018 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap