Pakketpost - Post Service
postservice bezorger

Uw pakketpost verstuurt u met Post Service

Post Service is groot geworden door postverspreiding met een uitstekende bezorgkwaliteit en een lage prijs. Pakketpost hoort tegenwoordig ook in het rijtje diensten van Post Service thuis. Net als voor onze overige diensten geldt voor de bezorging van pakketpost een uitstekende bezorgkwaliteit en scherpe tarieven. Voor pakketpost heeft Post Service verschillende opties. Wilt u de pakketten laten bezorgen met een Track & Trace code, rechtstreeks verzonden naar de ontvanger? Dat kan. Past het door de brievenbus of moet het pakketje persoonlijk afgeleverd worden? Beide opties zijn geen probleem. Ook wat betreft de levertijd valt er bij ons van alles te kiezen. Neem contact op met Post Service en wij zoeken de beste manier voor het bezorgen van uw pakketpost.

Wat is pakketpost

Maar wanneer valt een pakketje nu precies onder pakketpost? Daarvoor moet het te bezorgen pakket aan bepaalde voorwaarden voldoen. Wat deze zijn, zetten wij graag voor u op een rijtje. De volgende pakketjes vallen onder pakketpost:

 • Brievenbuspakjes: gewicht maximaal 1,5 kg en afmeting maximaal 38×26,5×3,2 cm
 • Pakketten: gewicht maximaal 20 kg en afmeting maximaal 80 x 40x x50 cm
 • Pakketten: gewicht maximaal 30 kg en afmeting maximaal 167 x 75 x 74 cm

Uw pakketpost voor het scherpste tarief verzonden

Wanneer u uw pakketpost verstuurt met Post Service bent u verzekerd van betrouwbare bezorging, voor de scherpste prijzen. Wij bieden u een landelijke dekking, en bezorgen op twee vaste dagen in de week: op dinsdag en vrijdag. Door deze werkwijze kunnen wij een zeer scherp tarief hanteren, ook voor u. Liever op een andere dag, of moet uw pakketpost binnen 24 uur op de bestemming zijn? Dan schakelen wij graag onze koeriersdiensten voor u in.

Haal- en brengservice

Een volgend voordeel is dat u als ondernemer gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice. Deze service houdt in, dat u de pakketpost ongesorteerd en ongefrankeerd aanbiedt, en wij deze komen ophalen. Wij regelen in dat geval niet alleen het transport, maar ook de frankering. Zo hoeft u zelf niet in de weer met ingewikkelde online systemen of eigen labels. De uiteindelijke verzending nemen wij uiteraard ook voor onze rekening, zowel in Nederland als internationaal.

Snel geregeld met Post Service

Uw pakket is onze zorg, dat is ons motto. Moet uw pakketpost bijvoorbeeld met spoed bezorgd worden? Dan zetten wij direct onze koeriersdiensten in. Wilt u juist periodiek de pakketten laten bezorgen? Dan staan onze bodediensten tot uw beschikking. Verder kunt u bij Post Service terecht voor reguliere postbezorging, mailservice, huis-aan-huisverspreiding en facilitaire diensten.

Uw pakketpost bezorgd door Post Service: de voordelen op rij

Post Service verstuurt dus niet alleen uw post en pakketpost, maar kan deze pakketten ook bij u ophalen. Het transport regelen is voor Post Service vanzelfsprekend. Wanneer we uw zending in onze regio ophalen is dit in veel gevallen gratis. Is er spoed en moet er zo snel mogelijk een document, pakket of ander artikel naar plaats van bestemming gebracht worden? Bel Post Service en wij zetten meteen onze koeriersdienst in. Heeft u een mailing te verzenden? Vraag dan ook eens naar onze mogelijkheden met betrekking tot drukwerk en verzendklaar maken van uw mailing. Post Service neemt zoveel mogelijk werk uit handen en levert de beste service!

Pakketten versturen? Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen!

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

  Bedrijfsnaam:

  Contactpersoon* :

  Telefoonnummer* :

  E-mail adres* :

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

  Welk formaat heeft uw verspreiding? *

  Overige informatie:

  © Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap