Pakketdienst - Post Service

Pakketdiensten

Wilt u een groot of klein pakket versturen? Bij Post Service bent u aan het juiste adres. Uw pakket is onze zorg! En wanneer wij dat zeggen, dan bedoelen wij dat heel letterlijk. Zo kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Bel ons, en wij komen uw pakketten ophalen. Bovendien hoeft u wanneer u uw pakketten laat bezorgen door Post Service niet aan de slag met het plakken van labels en ingewikkelde online systemen: wij verzorgen tevens de frankering en verzending voor u. En bezorgen? Dat doen wij door heel Nederland, en internationaal.

De voordelen van onze pakketdienst

Uw pakket versturen met Post Service kost u één telefoontje, de rest doen wij voor u. Afhankelijk van de aantallen en wensen rondom de verzending van de pakketten kunnen wij vaak nog extra scherp zijn in de pakketprijs. Zeker wanneer het een bezorging betreft in de regio waar Post Service zelf actief is. Maar ook buiten dit gebied kunt u altijd bij ons terecht.

Hoe werkt de haal- en brengservice?

Uw pakketten verzenden en bezorgen, zonder gedoe. Dat is wat Post Service u garandeert. U belt ons op en wij halen uw pakketten op. Wij rijden dagelijks routes door de regio om post en pakketten bij onze klanten op te halen. Deze kunt u ongefrankeerd aan ons meegeven. Dat betekent geen gedoe voor u, bijvoorbeeld met het regelen van de verzending, en een snelle en nette levering. Betrouwbare bezorging, elke dag weer. Dat is wat u kan verwachten van Post Service.

Bodediensten

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare bezorger die uw pakketten periodiek kan bezorgen, bijvoorbeeld tussen bepaalde vestigingen van uw bedrijf, schakelen wij onze bodediensten voor u in. Post, pakketten en andersoortige goederen brengen wij dagelijks rond tussen verschillende standplaatsen van onze opdrachtgevers. De koeriers van onze interne bodediensten rijden bijvoorbeeld een dagelijkse route langs diverse vestigingen. Doordat de betreffende koerier precies weet wat de opdrachtgever van hem of haar verwacht wordt de onderlinge dagelijkse post met aandacht bezorgd. Daarbij houden we ons aan de afgesproken tijdsschema’s en de vastgestelde volgorde van de route. Natuurlijk is er alle ruimte voor overleg wanneer u dit wenst aan te passen.

Overige diensten

Naast onze pakketdienst kunt u ook postbezorging, mailservice, huis aan huis verspreiding en facilitaire diensten met een gerust hart aan ons overlaten. Wij nemen u graag werk uit handen. Speciaal voor de zakelijke markt zijn wij postbezorger door heel Nederland. Wij bezorgen uw post dagelijks op dinsdag tot en met zaterdag. Voordelig post versturen wat minder haast heeft is bij ons al mogelijk vanaf € 0,48, in de regio binnen 72 uur. Maak als ondernemer gebruik van onze haal- en brengservice. Uw post halen we ongesorteerd en ongefrankeerd op; dat doen wij voor u. Post Service werkt tegen een scherp tarief en biedt de hoogste service. Wij staan voor kwaliteit en zaken doen met een glimlach.

Pakketdienst van Post Service

Bent u op zoek naar een pakketdienst die u alle zorgen omtrent de verzending en bezorging uit handen neemt? Kies dan voor Post Service. U belt, wij halen uw pakketten op, frankeren deze, en bezorgen ze op het door u gewenste tijdstip.

Pakketten versturen? Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen!

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

  Bedrijfsnaam:

  Contactpersoon* :

  Telefoonnummer* :

  E-mail adres* :

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

  Welk formaat heeft uw verspreiding? *

  Overige informatie:

  © Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap