Pakketdienst | Post Service
postservice bezorger

Pakketdienst

Makkelijk en snel pakketten versturen

Wilt u een groot of klein pakket versturen? Bij Post Service bent u aan het juiste adres. Uw pakket is onze zorg! Bel ons en we komen uw pakketten ophalen. Geen labels plakken en ingewikkelde online systemen; wij verzorgen de frankering en verzending landelijk en internationaal.

De voordelen van onze pakketdienst

Uw pakket versturen met Post Service kost u één telefoontje, de rest doen wij voor u. Afhankelijk van de aantallen en wensen rondom de verzending van de pakketten kunnen wij vaak nog extra scherp zijn in de pakketprijs. Zeker wanneer het een bezorging betreft in de regio waar Post Service zelf actief is.

Koeriers- en bodediensten

U wilt met spoed op een bepaald tijdstip uw pakket versturen? Daarvoor kunt u terecht bij onze koeriersdiensten. En wanneer u juist periodiek uw pakketten wilt laten bezorgen bijvoorbeeld tussen de vestigingen van uw bedrijf, verzorgen we dit met onze bodediensten.

Onze diensten

Naast onze pakketdienst kunt u ook postbezorging, mailservice, huis aan huis verspreiding en facilitaire diensten met een gerust hart aan ons overlaten. Wij nemen u graag werk uit handen. Speciaal voor de zakelijke markt zijn wij postbezorger door heel Nederland. Wij bezorgen uw post dagelijks op dinsdag tot en met zaterdag. Voordelig post versturen wat minder haast heeft is bij ons al mogelijk vanaf € 0,29, in de regio binnen 72 uur. Maak als ondernemer gebruik van onze haal- en brengservice. Uw post halen we ongesorteerd en ongefrankeerd op; dat doen wij voor u. Post Service werkt tegen een scherp tarief en biedt de hoogste service. Wij staan voor kwaliteit en zakendoen met een glimlach.

Pakketten versturen? Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen!

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

Bedrijfsnaam:

Contactpersoon* :

Telefoonnummer* :

E-mail adres* :

Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

Overige informatie:

© Copyright 1995 - 2018 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap