Mailservice - Post Service
postservice mailing versturen atotz

Mailservice

mailing van a tot z voor elkaar!

Post Service bezorgt niet alleen post. We bieden ook een aantal ondersteunende diensten die daar mee samenhangen. Denk hierbij aan het selecteren en printen van adressen, etiketteren, vouwen, insteken en verpakken. Ook druk- en kopieerwerk behoort tot ons dienstenpakket, waarmee we het ondernemen voor u makkelijk maken.

Adressen
De attentiewaarde van direct mail is hoog en het zet de ontvanger snel aan tot actie. Post Service kijkt met u welke adressen het meest interessant zijn, denk daarbij aan doelgroepselectie, postcodegebieden, demografische of lifestylecriteria. We denken graag met u mee over het verspreidingsgebied, de doelgroep en de te behalen conversie van uw mailing.

Teksten
Ziet u op tegen het schrijven van uw teksten? Geen punt. Post Service kan uw mailing schrijven en opmaken, zodat u daar niet over in hoeft te zitten. De juiste teksten zorgen ervoor dat uw doelgroep zich aangesproken voelt en overgaat tot actie.

Handling
Drukken of printen, vouwen, insteken of adreslabels maken: het is geen probleem! De dienstverlening van Post Service is volledig zodat uw mailing snel en eenvoudig verzonden kan worden.

Verzenden
Als Sandd-partner zijn wij de uitgelezen partij voor een betrouwbare en kwalitatief hoge verzending tegen het scherpste tarief.

Totale mailing
Kortom, wanneer u het totale proces van het verzenden van een mailing verzorgd wilt hebben, of slechts een onderdeel: Post Service heeft alles in huis voor een succesvolle boodschap bij uw doelgroep.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

© Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap