Mailing versturen |Postservice.nl
postservice mailservice teksten schrijven op maat

Mailing versturen

Wilt u potentiële klanten bereiken? Wij helpen u hier graag bij. Post Service neemt u graag werk uit handen en regelt uw mailing van A tot Z. Wij selecteren en printen adressen, etiketteren, vouwen, insteken en verpakken. Ook druk- en kopieerwerk behoort tot ons dienstenpakket. Samen met u kijken we welke adressen interessant zijn. Wij kunnen dat voor u bepalen door bijvoorbeeld een doelgroepselectie te maken, postcodegebieden te selecteren, of een demografische selectie te maken. Ook op gebied van lifestylecriteria kunnen we uw doelgroep bepalen. Een direct mail huis aan huis of geadresseerd verspreiden heeft een hoge attentiewaarde en zet het uw doelgroep snel aan tot actie.

Waar helpen we nog meer bij met uw mailing?

Naast het selecteren van adressen, bieden wij ook graag hulp om teksten voor uw mailing te schrijven en deze op te maken. Drukken, printen, vouwen, insteken of het maken van adreslabels is geen probleem voor ons. Wij zijn als franchisenemer van Sandd de beste partij om uw mailing landelijk te verzenden tegen een zeer scherp tarief. Zoals u leest kunt u uw mailing met een gerust hart overlaten aan Post Service.

Meer weten?

Post Service is uw betrouwbare partner voor het versturen van post voor de zakelijke markt. Uw dagelijkse post bezorgen wij op dinsdag tot en met zaterdag. Bij ons kunt u uw post al versturen vanaf € 0,29 bij een 2-daagse bezorging per week. Tevens verzorgt Post Service pakket-, koerier- en bodediensten. Heeft u een vraag of wilt u dat wij uw mailing versturen? Neem contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Bereken nu direct uw voordeel! Klik hier.

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

Bedrijfsnaam:

Contactpersoon* :

Telefoonnummer* :

E-mail adres* :

Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

Overige informatie:

© Copyright 1995 - 2018 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap