Mailing versturen |Postservice.nl
postservice mailservice teksten schrijven op maat

Mailing versturen

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een manier om potentiële klanten te bereiken? Wij helpen u hier graag bij. Post Service neemt u graag werk uit handen en regelt uw mailing van A tot Z. Wij selecteren en printen adressen, etiketteren, vouwen, insteken en verpakken uw mailing. Ook druk- en kopieerwerk behoort tot ons dienstenpakket. Samen met u kijken we welke adressen interessant zijn. Wij kunnen dat voor u bepalen door bijvoorbeeld een doelgroepselectie te maken, postcodegebieden te selecteren, of een demografische selectie te maken. Ook op gebied van lifestylecriteria kunnen we uw doelgroep bepalen. Een direct mail huis aan huis of geadresseerd verspreiden heeft een hoge attentiewaarde en zet het uw doelgroep snel aan tot actie.

Waar helpen we nog meer bij met uw mailing?

Naast het selecteren van adressen, bieden wij ook graag hulp om teksten voor uw mailing te schrijven en deze op te maken. Drukken, printen, vouwen, insteken of het maken van adreslabels is geen probleem voor ons. Wij zijn als franchisenemer van Sandd de beste partij om uw mailing landelijk te verzenden tegen een zeer scherp tarief. Zoals u leest kunt u uw mailing met een gerust hart overlaten aan Post Service.

Verzending

Als Sandd-partner zijn wij uw partner die naast het verzorgen van uw mailing ook klaarstaat voor het verzenden van uw mailing. Wij doen dit altijd met de grootste zorg tegen het scherpste tarief. Uw dagelijkse post bezorgen wij op dinsdag tot en met zaterdag. Bij ons kunt u uw post al versturen vanaf € 0,29 bij een 2-daagse bezorging per week. Tevens verzorgt Post Service pakket-, koerier- en bodediensten. Door onze samenwerking bezorgen we post in heel Nederland en zelfs in het buitenland. We hebben een landelijke dekking in Nederland, waardoor we voordelig post kunnen verzenden met een uitstekende kwaliteit. Daarbij maakt het niet uit of het nou gaat om een grote mailing of een mailing naar enkele adressen; wij staan voor u klaar en voeren onze werkzaamheden met de grootste precisie uit om kwaliteit te kunnen garanderen.

Over Post Service

Post Service is uw betrouwbare partner voor het versturen van post voor de zakelijke markt. Al bijna twintig jaar is Post Service een bekende naam op het gebied van landelijke postbezorging en huis-aan-huisverspreiding in de regio, maar dus ook voor andere post gerelateerde werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Er werken momenteel bij Post Service vijfentwintig vaste medewerkers, 120 flexibele krachten en 850 post- en krantenbezorgers. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring, weten wij precies hoe we efficiënt en effectief te werk moeten gaan om de beste kwaliteit te kunnen garanderen voor onze klanten.

Meer weten over een mailing versturen?

Bij Post Service bent u aan het juiste adres voor het verzorgen van mailingen van A tot Z. Van het selecteren van adressen tot het vouwen en het bezorgen van de mailingen: wij ontzorgen u graag. Heeft u een vraag of wilt u dat wij uw mailing versturen? Neem contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Bereken nu direct uw voordeel! Klik hier.

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

  Bedrijfsnaam:

  Contactpersoon* :

  Telefoonnummer* :

  E-mail adres* :

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

  Welk formaat heeft uw verspreiding? *

  Overige informatie:

  © Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap