Ook biedt Post Service interne bodediensten aan!
Interne bodediensten

Interne bodediensten

Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen en wilt u post uitwisselen tussen deze locaties? Dan kan Post Service voor u de interne bodedienst verzorgen. Met deze dienst bent u verzekerd van een continue poststroom tussen uw vestigingen, zonder dat u hier zelf kostbare tijd aan kwijt bent. Wij zorgen er namelijk met alle plezier voor dat uw post of pakketpost op een afgesproken tijdstip wordt uitgewisseld. Onze inzet wordt daarbij geheel naar uw wens ingericht. Wilt u postbezorging meerdere malen per dag? Of liever eenmaal per week? U heeft het voor het zeggen. De tarieven voor deze dienst-op-maat ontvangt u dan ook op aanvraag, afhankelijk van wat uw wensen zijn.

De voordelen van interne bodediensten

Een van de voordelen van onze interne bodediensten is dus de tijd die u zichzelf hiermee bespaart. Zeker wanneer u meerdere vestigingen heeft, is het fijn wanneer u het uitwisselen van post uit handen kunt geven aan professionals. De poststroom gaat door en u ook. Daarnaast kunt u er door onze professionele aanpak vanuit gaan dat er systeem en overzicht zit in de poststroom. U kiest zelf de frequentie en de kosten worden op basis hiervan berekend. U weet dus zeker dat u nooit teveel betaalt voor de geleverde diensten.

Aanvullende informatie en vragen

Ons team van professionals neemt deze tijdrovende klus dus graag van u over. Doordat Post Service een franchisenemer is van Sandd beschikken wij over landelijke dekking. Waar uw vestiging zich dus ook bevindt, wij helpen u graag verder. Heeft u het antwoord op uw vragen niet gevonden op onze website en spreekt u ons liever persoonlijk? Wij kunnen ons voorstellen dat u graag meer informatie inwint over de postbezorging en het ophalen bij u in de buurt. Wist u dat Post Service meer doet dan alleen interne bodediensten? Post Service verzorgt postbezorging, krantenbezorging, pakketdiensten en koeriersdiensten. De postbezorging is onderverdeeld in vijfdaagse postbezorging, tweedaagse postbezorging en huis-aan-huis bezorging. Bij pakketbezorging verzorgen wij tevens spoedbezorging. Wist u dat we ook facilitaire diensten voor u uitvoeren? Denk hierbij aan conciërgediensten, receptiediensten en postkamerdiensten. Ook bodediensten, repro- en archiefbeheer, voorraadbeheer en couvertage kunt u vol vertrouwen aan ons uitbesteden. Onze medewerkers staan daarom voor u klaar met advies op maat. U kunt hen iedere werkdag tijdens kantooruren bereiken. Bijvoorbeeld telefonisch via 0317 – 421832 of per mail via info@postservice.nl. Ook kunt u hier terecht om een offerte aan te vragen. Vul hiervoor bijvoorbeeld het online formulier in, u ontvangt dan gauw een passende offerte in uw mailbox. U ontdekt dan snel onze gunstige prijzen. Onze medewerkers doen er alles aan om u te voorzien van specifieke aanvullende informatie en antwoord op uw vragen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

© Copyright 1995 - 2020 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap