Haal- en brengservice van Post Service, voor een scherp tarief.
postservice bus

Haal- en brengservice

Een van de mogelijkheden bij de koeriersdiensten van Post Service is de haal- en brengservice. Met de haal- en brengservice van Post Service hoeft u nooit meer de deur uit voor uw post. ’s Ochtends vroeg wordt uw post op uw vestigingsadres gebracht en ’s middags wordt de (gefrankeerde) post voor u ter verzending aangeboden. Makkelijk toch? Het is zelfs mogelijk de haal- en brengservice voor één of slechts een paar dagen in de week in te zetten. En het mooiste is: wij bieden deze haal- en brengservice aan voor een vast tarief per maand, zonder toeslagen. Wij houden het simpel en bieden de service aan voor een scherp tarief, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Hoe kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice?

U heeft vaak pakketten of post om te verzenden, maar u bent zelf niet in de gelegenheid om dit zelf te doen. Dan bent u wellicht van plan gebruik te maken van onze haal- en brengservice? Wij leggen u in dat geval graag uit hoe u onze dienst inschakelt. Eigenlijk behoeft dit weinig uitleg, want het is zeer eenvoudig. Het is enkel van belang dat u aangeeft wanneer u een pakket of post ter verzending wilt aanbieden. Neem hiervoor gerust even contact met ons op. Op die manier verzorgen wij haal- of brengservice op maat, voor een vaste prijs.

Meer informatie

Heeft u geen tijd om zelf pakketten te brengen of halen? Ons team neemt deze tijdrovende klus graag van u over met de haal- en brengservice. Doordat Post Service een franchisenemer is van Sandd beschikken wij over landelijke dekking. Wij bieden u deze service dus ongeacht de locatie van uw vestiging. Wilt u ons graag eerst persoonlijk spreken? Dan kunt u bij onze medewerkers natuurlijk informatie verkrijgen over de postbezorging en het ophalen bij u in de buurt. Onze medewerkers staan dan ook voor u klaar met advies op maat. U kunt hen iedere werkdag tijdens kantooruren bereiken. Bijvoorbeeld telefonisch via 0317 – 421832 of per mail via info@postservice.nl. Ook kunt u hier terecht om een offerte aan te vragen. Vul hiervoor bijvoorbeeld het online formulier in, u ontvangt dan tijdig een passende offerte per mail. U ontdekt dan direct onze gunstige prijzen, wellicht kunt u ook onze andere diensten goed gebruiken. Onze medewerkers doen er alles aan om u te voorzien van specifieke aanvullende informatie en antwoord op uw vragen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

© Copyright 1995 - 2020 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap