Koeriersdiensten bij Post Service: snelle bezorging zonder omwegen!
postservice bezorger

Koeriersdiensten

Moeten u pakketten met spoed bezorgd worden? Of wilt u graag in het weekend of ’s avonds iets verzenden? Wij zetten graag onze koeriersdiensten voor u in. Post Service rijdt dagelijks voor verschillende opdrachtgevers koeriersritten. Dit doen wij niet alleen voor de scherpste prijzen, maar ook met de grootste zorg. En dat betekent dat u bij Post Service terechtkunt met allerlei soorten zendingen. Deze bezorgen wij vervolgens zo snel mogelijk in binnen- en buitenland.

Koeriersdienst voor elke zending

Post Service kan al uw zendingen vervoeren, van een pakket, uw dagelijkse post tot een pallet vol apparatuur of gekoelde producten: wij bezorgen het zoals u dat wilt. Een aangetekende expres zending die zo spoedig mogelijk bij de rechtbank terecht moet komen? Onze koerier regelt het voor u. Een monster dat het liefst direct bij het laboratorium geleverd wordt? Wij gaan voor u aan de slag. Ook voor bijvoorbeeld grote verzendingen als machineonderdelen kunt u bij Post Service terecht. Wij zorgen ervoor dat deze op de juiste plek terechtkomen. Dit doen wij met de grootste zorg.

PostService pakket versturen

Zendingen op elk moment

Is het voor u belangrijk rit ’s avonds of in het weekend wordt uitgevoerd? Geen probleem! Onze koeriers gaan op elk gewenst moment voor u de weg op. En dat op de voor u meest simpele manier mogelijk. U belt, wij halen uw pakket of andersoortige zending op en gaan ermee op pad. Bezorgen doen wij zowel in Nederland als door heel Europa. U post is onze zorg, dat is ons motto, en daar handelen we naar.

Periodiek bezorgen

Ook wanneer u een bepaalde rit periodiek wilt uitvoeren, staan wij voor u klaar. Post, pakketten en diverse andere goederen brengen wij dagelijks rond tussen verschillende vestigingen van onze opdrachtgevers. Hiervoor maken we gebruik van onze interne bodediensten. De koerier rijdt
dagelijks de vaste route langs de vestigingen van onze opdrachtgever. Uw dagelijkse pakketten en
onderlinge post wordt door onze koerier met aandacht bezorgd en hij of zij weet precies wat u van een koerier verwacht. We houden ons aan de met u afgesproken tijdsschema’s en volgorde van route. Veranderen uw wensen en eisen betreft de bezorging? Dan is er natuurlijk alle ruimte om hierover in gesprek te gaan en dit aan te passen.

Extra service

Natuurlijk nemen wij ook bijkomende logistieke handelingen graag uit handen. Denk aan de
(tijdelijke) opslag van een deel van uw voorraad. Eén telefoontje en uw zending kan worden
geleverd, zonder dat u er zelf omkijken naar hebt. Wij zorgen voor het verzendklaar maken van uw
goederen en wanneer u dat wenst, wordt uw bestelling dezelfde dag nog afgeleverd. Heeft uw
bestelling minder haast, dan kunt u gebruik maken van onze pakketdienst. Uw pakket wordt dan de
volgende dag afgeleverd.

Koeriersdiensten van Post Service: direct voor u aan de slag

Met de koeriersdiensten van Post Service bent u verzekerd van een koerier die op elk gewenst voor u klaar staat en direct voor u aan de slag gaat. Overdag, ’s avonds of in het weekend: alles is mogelijk. U belt, wij gaan voor u aan de slag. En dat in binnen- en buitenland. We werken bovendien met voordelige tarieven en een uitstekende service. Neem contact met ons op voor meer informatie of om u aan te melden als nieuwe klant!

Koerier nodig? Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen!

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

Bedrijfsnaam:

Contactpersoon* :

Telefoonnummer* :

E-mail adres* :

Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

Overige informatie:

© Copyright 1995 - 2020 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap