Huis-aan-huisverspreiding met Post Service.
Postverspreiding bij Post Service

Krantenbezorging (Huis aan huis)

Voordelig en goed verspreiden

Huis-aan-huisverspreiding is nog steeds een van de sterkste manieren om uw reclameboodschap bij een grote doelgroep onder de aandacht te brengen. Bij Post Service valt uw reclamedrukwerk in de juiste brievenbussen, tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Wij bezorgen uw folder separaat of in combinatie met een nieuwsblad, hierdoor valt uw boodschap pas echt goed op en verdwijnt deze niet in de massa.

Separate verzending

Wilt u een hoge attentiewaarde en meer grip op de doelgroep, dan is onze separate huis-aan-huisverspreiding de beste keuze. Uw boodschap wordt exclusief en gelijktijdig verspreid met de geadresseerde postbezorging. Eveneens kunt u kiezen voor een exclusieve verspreiding waarbij alleen uw mailing of folder in de bus valt, op een door u gekozen tijdstip. Wilt u met spoed een verspreiding inzetten? Post Service schakelt snel en heeft een bezorgteam voor u klaar staan!

pbezorger

Nieuwsbladen

Uw reclamedrukwerk kunnen we ook verspreiden in combinatie meteen plaatselijke weekkrant. Uw folder of flyer kan worden ingestoken in de weekbladen De Edese Post in de gehele Gemeente Ede en weekblad  Veluwe en Rijn in de gehele Gemeente Renkum.

Tarief

Het tarief voor de huis-aan-huisverspreiding wordt bepaald op basis van type verspreiding, gewicht en aantal. De bezorging is daarom maatwerk waarin we uw specifieke wens vertalen.

Hoge bezorgingskwaliteit

De kwaliteit van onze postbezorging wordt dagelijks gemonitord. We voeren steekproeven uit om de dekkingsgraad van de bezorging te kunnen bepalen. Post Service is er trots op dat we regelmatig boven het landelijk gemiddelde scoren. Wij werken er hard aan om bezorgingskwaliteit hoog te houden. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de bezorgersapp “Deliverdd” die onder andere hiervoor is ontwikkeld.

Bereken nu direct uw voordeel! Klik hier.

© Copyright 1995 - 2018 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap