Huis-aan-huisverspreiding met Post Service.
Postverspreiding bij Post Service

Krantenbezorging (Huis aan huis)

Huis-aan-huisverspreiding: voordelig en goed bij Post Service

Op een simpele en doeltreffende manier uw reclameboodschap bij potentiële klanten terecht laten komen? Ga dan voor huis-aan-huisverspreiding van Post Service. Deze vorm van verspreiding is nog altijd een van de sterkste manieren om uw boodschap bij een grote doelgroep onder de aandacht te brengen. Met Post Service als uw bezorger bent u ervan verzekerd dat uw krant of folder in de juiste brievenbussen terechtkomt. Natuurlijk tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Wij bezorgen uw reclamedrukwerk separaat of in combinatie met een nieuwsblad. Op welke manier uw boodschap ook door de bus valt, wij zorgen ervoor dat deze goed opvalt en niet in de massa verdwijnt.

Separate verzending van uw reclamedrukwerk

Wilt u een hoge attentiewaarde en meer grip op de doelgroep? Dan is onze separate huis-aan-huisverspreiding de beste keuze. Uw reclamedrukwerk wordt exclusief en gelijktijdig verspreid met de geadresseerde postbezorging. U kunt ook kiezen voor een exclusieve verspreiding waarbij alleen uw mailing of folder in de bus valt, op een door u gekozen tijdstip. Op die manier kunnen de ontvangers zeker niet om uw boodschap heen. Wilt u met spoed een verspreiding inzetten? Post Service schakelt snel en heeft een bezorgteam voor u klaar staan! Zo valt altijd op het tijdstip dat u wenst uw reclamedrukwerk door de bus.

pbezorger

Nieuwsbladen

Uw reclamedrukwerk kunnen we ook verspreiden in combinatie met een plaatselijke weekkrant. Uw folder of flyer kan bijvoorbeeld worden ingestoken in de weekbladen De Edese Post in de gehele Gemeente Ede of weekblad Veluwe en Rijn in de gehele Gemeente Renkum. Deze plaatselijke weekkranten worden, mede doordat ze gratis zijn en alleen hyperlokaal nieuws bevatten, uitstekend gelezen. Veel lezers hebben nou eenmaal een sterke interesse in nieuws uit hun eigen wijk of buurt. De kranten kennen dan ook een groot bereik, en daar plukt u de vruchten van. U bent er zeker van dat uw reclameboodschap door een flink aantal mensen gelezen wordt, die zich ook nog eens in voor u aantrekkelijke regio’s bevinden.

Hoge bezorgkwaliteit

De kwaliteit van onze postbezorging wordt dagelijks gemonitord. We voeren steekproeven uit om de dekkingsgraad van de bezorging te kunnen bepalen. Post Service is er trots op dat we regelmatig boven het landelijk gemiddelde scoren. Wij werken er hard aan om bezorgingskwaliteit hoog te houden. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de bezorgersapp “Deliverdd” die onder meer voor dit doel is ontwikkeld. Daarop kunnen wij in realtime precies zien waar onze bezorgers, en daarmee uw post, zich op dat moment bevinden. U De app werkt als een soort van Track & Trace, maar dan voor de postbezorging, en de bezorging van uw boodschap. Bovendien hebben wij dagelijks persoonlijk contact met onze bezorgers, zo zijn wij altijd van alle ontwikkelingen “op de werkvloer” op de hoogte.

Tarief

Het tarief voor uw huis-aan-huisverspreiding wordt bepaald op basis van uw wensen en eisen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het type verspreiding, het gewicht van uw reclamedrukwerk en het aantal dat u door ons wilt laten bezorgen. De bezorging is daarom altijd maatwerk waarin we uw specifieke wensen vertalen.

Geïnteresseerd in huis-aan-huisverspreiding?

Bent u er klaar voor om uw reclameboodschap op grote schaal bij uw doelgroep door de bus te laten glijden? Schakel dan Post Service in voor de verspreiding van uw reclamedrukwerk. Bij ons bent u verzekerd van snelle en nette bezorging, precies op de manier en het tijdstip dat u wenst. Vul onderstaand formulier in om de mogelijkheden te bekijken en uw voordeel direct te berekenen. Graag eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bereken nu direct uw voordeel! Klik hier.

© Copyright 1995 - 2020 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap