Huis-aan-huisverspreiding met Post Service.

Maximale attentiewaarde voor uw bewonersinformatie

Belangrijke informatie huis-aan-huis bezorgd tegen een scherp tarief op elk gewenst adres door heel Nederland!

Voor die situaties dat uw informatie echt moet opvallen, bezort Post Service uw informatie separaat en zonder andere reclame. U verhoogt daarmee de attentiewaarde van uw boodschap en bereikt alleen wie uw informatie moet ontvangen. Een aantal voorbeelden uit de praktijk zijn:

 • Bewoners binnen uw gemeente informeren over de afvalkalender
  Flyer, brief of folder huis-aan-huis door de brievenbus bezorgd
 • Renovatiewerkzaamheden (riolering, bestrating)
  Dit kan al vanaf één straat binnen de gewenste afstand van de werkzaamheden.
 • Wergwerkzaamheden en afsluitingen
  Informeer bewoners over werkzaamheden of afsluitingen van straten.
 • Onderhoud glasvezel en telefonienetwerk
 • Maatregelen n.a.v. incident/onrust
 • Informatie inzake evenementen

U kunt ook kiezen voor een exclusieve verspreiding waarbij alleen uw mailing of folder in de bus valt, op een door u gekozen tijdstip. Op die manier kunnen de ontvangers zeker niet om uw boodschap heen. Wilt u met spoed een verspreiding inzetten? Post Service schakelt snel en heeft een bezorgteam voor u klaar staan! Zo valt altijd op het tijdstip dat u wenst uw reclamedrukwerk door de bus.

Dit is hoe wij uw informatie verspreiden

Post Service is verspreider met ruim 25 jaar ervaring in de post-, pakket- en huis-aan-huis markt door  heel Nederland. Wij bezorgen met een eigen netwerk daar waar u dat wenst en dat geheel separaat! Wij kunnen uw verspreiding op verschillende manieren aanbieden, namelijk op basis van postcode, in een specifieke plaats, in een specifieke wijk of binnen een straal.

Tarieven

De bezorging is altijd maatwerk waarin we uw specifieke wensen vertalen. Het tarief voor uw huis-aan-huisverspreiding wordt daarom bepaald op basis van uw wensen en eisen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de bezorgsnelheid, het gewicht van uw verspreiding en het aantal dat u door ons wilt laten bezorgen.

Huis-aan-Huis verspreiding: voordelig en goed bij Post Service

Bent u er klaar voor om uw bewonersinformatie op grote schaal door de bus te laten glijden? Schakel dan Post Service in voor de verspreiding van uw verspreiding. Bij ons bent u verzekerd van snelle en nette bezorging, precies op de manier en het tijdstip dat u wenst. Vraag vrijblijvend een offete aan om de mogelijkheden te bekijken en uw voordeel direct te berekenen. Wilt u liever eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bereken nu direct uw voordeel! Klik hier.

© Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap