Huis aan huis verspreiding - Post Service

Huis aan huis verspreiding

Een Huis-aan-huisverspreiding van uw folder is nog steeds een van de sterkste manieren om uw reclameboodschap bij een grote doelgroep onder de aandacht te brengen. Post Service verspreidt in een groot gebied verschillende huis aan huis nieuwsbladen, waar uw folder bijgevoegd wordt. Bij dit gratis weekblad zijn maximaal vijf folders bijgevoegd, om de attentiewaarde hoog te houden. Bij Post Service valt uw reclamedrukwerk in de juiste brievenbussen, tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Post Service huis aan huis:

 • Verspreiding met een gratis weekblad
 • Verspreiding met de post
 • (Spoed)verspreiding met ons speciale bezorgteam

Huis aan huis nieuwsbladen

De huis aan huis nieuwsbladen die Post Service verspreidt, zijn De Edese Post in de gehele Gemeente Ede en weekblad in de Gemeente Renkum.

Separate verspreiding

Wilt u een hoge attentiewaarde en meer grip op de doelgroep, dan is onze separate huis-aan-huisverspreiding de beste keuze. Uw boodschap wordt exclusief en gelijktijdig verspreid met de geadresseerde postbezorging. Eveneens kunt u kiezen voor een exclusieve verspreiding waarbij alleen uw mailing of folder in de bus valt, op een door u gekozen tijdstip. Wilt u met spoed een verspreiding inzetten? Post Service schakelt snel en heeft een bezorgteam voor u klaar staan! Dit team verspreidt exact op straatniveau die u bepaald en kan zeer snel ingezet worden

http FFimage storePost Service is geen grote logge instantie maar een regionaal bedrijf met korte lijnen. U heeft een vast contactpersoon met wie u snel kunt schakelen. Zo kunnen we zoveel mogelijk naar uw wens de opdracht uitvoeren.

Vindt u het lastig om uw doelgroep vast te stellen en het gebied te bepalen waar u wilt verspreiden? Wij denken met u mee. Bij een separate verspreiding en een geadresseerde verspreiding, kunnen we voor u uitzoeken in welke wijken uw doelgroep zich bevindt. Op deze manier flyert u heel specifiek en blijft het aantal flyers beperkt. Ook voor het verspreiden van uw mailing kunt u met ons overleggen en zoeken we voor u uit waar u het beste kunt verspreiden.
Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Bereken nu direct uw voordeel! Klik hier.

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

  Bedrijfsnaam:

  Contactpersoon* :

  Telefoonnummer* :

  E-mail adres* :

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

  Welk formaat heeft uw verspreiding? *

  Overige informatie:

  © Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap