Hoe verstuur ik een pakketje? - Post Service
postservice bezorger

Hoe verstuur ik een pakketje?

De richtlijnen om pakketten te versturen zijn bij elke aanbieder anders. Vaak moet u als eerste een site opzoeken van de verspreider, waar u dan een registratie moet achterlaten. Ook de adressering moet u volledig invullen in dit systeem. Al uw gegevens moet u invullen om een pakket te kunnen versturen. Daarnaast heeft u thuis een printapparaat nodig om labels uit te kunnen printen. Deze labels moet u dan weer plakken op het te versturen pakket. En wat gebeurd er daarna? U kunt er voor kiezen dat uw pakket bij uw vestigingsadres wordt opgehaald. Daar zijn meestal extra kosten aan verbonden. Er zijn van verschillende pakketvervoerders servicepunten. Deze bevinden zich onder andere in supermarkten en boekhandels.

PosService pakket versturen
En hoe werkt dat dan bij Post Service?
Deze organisatie heeft als doel de verzending van pakketten zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u. De richtlijnen zijn dan ook eenvoudig: de pakketten die u wilt versturen met Post Service moeten natuurlijk een juiste adressering bevatten. Daarnaast is het belangrijk dat u de afzender vermeld op het pakket. Het kan zijn dat het pakket retour gestuurd moet worden en dan moet het duidelijk zijn wie de afzender is. Dus eigenlijk doet u hetzelfde als wanneer u post verstuurd: een verzendadres en een afzender moeten op het pakket staan en daar blijft het bij Post Service bij. U hoeft niets aan te melden in een digitaal systeem. Ook hoeft u zich niet te registreren op onze site of op allerlei gegevens achter te laten. Heel simpel en gemakkelijk: U belt dat u een pakket of meerdere pakketten klaar heeft staan en dan de pakketten worden bij u opgehaald. Zo gemakkelijk en eenvoudig kan het! Natuurlijk kunt u het juist wél prettig vinden om pakketten online aan te melden, dan kan dat uiteraard. Op onze website kunt u al uw post en pakketten als opdracht aanmelden. Post Service is steeds bezig zich verder te ontwikkelen op het gebied van pakketdiensten. We blijven zoeken naar de meest servicegerichte en makkelijkste manier van versturen van uw post en pakketten.

Richtlijnen versturen

De verpakking van uw pakket moet aan bepaalde richtlijnen voldoen. Allereerst is het belangrijk vast te stellen hoe zwaar het pakket is. Kleding kan bijvoorbeeld in een stevig plastic verzendzak. Ook zijn er dikke kartonnen enveloppen bekleed met bubbelplastic. Hierin kunt u kleinere lichte artikelen verzenden. Past deze envelop nog door de brievenbus? Dan kunt u het pakket verzenden als brievenbuspakket, waardoor u bespaard op kosten. Verder kunt u het beste voor uw verzending een nieuwe kartonnen doos gebruiken. Gebruikte dozen hebben vaak al een beschadiging opgelopen waardoor de doos door minder betrouwbaar wordt voor een veilige verzending. Uw artikel zal eerder beschadigd raken door bijvoorbeeld zwakkere hoeken. Heeft u alleen de mogelijkheid om in een gebruikte doos te verzenden, dan is het belangrijk dat u alle flappen en naden extra van tape voorziet. Opgeplakte etiketten van eerdere verzendingen moeten verwijderd worden om verwarring te voorkomen. Wanneer u een pakket verstuurd moet u binnen de algemene maximum maten blijven. Wanneer uw pakket daarbuiten valt, zal u een aanzienlijk groter bedrag voor verzending betalen. Uw pakket valt dan in een andere vervoerscategorie. Ook een zwaarder gewicht zorgt voor een hogere prijs. De voorgeschreven richtlijnen verschillen per vervoerder.

Met spoed versturen

Spoed
Heeft u een zending die u met spoed moet versturen? Het kan voorkomen dat u dezelfde dag een document of artikel op plaats van bestemming afgeleverd wilt hebben. Stukken voor de rechtbank worden vaak op deze manier verstuurd. Ook onderdelen van apparaten die zo snel mogelijk weer werkbaar gemaakt moet worden, moeten zo snel mogelijk verstuurd worden. Auto-onderdelen worden ook vaak bezorgd met deze snelservice. Zo staan vrachtwagens zo kort mogelijk met pech en kunnen zij weer snel de weg op. Bij Post Service valt deze service onder koeriersdiensten. Onze chauffeurs zijn flexibel en snel inzetbaar. Technische bedrijven, advocatenkantoren en andere instanties maken regelmatig gebruik van deze dienst. Onze chauffeurs staan tot uw beschikking. In Nederland en in sommige landen zelfs daarbuiten kunnen we uw spoedzending nog dezelfde dag afleveren. Dat is een service die uniek is bij Post Service. Wanneer u naar Post Service belt voor een spoedopdracht wordt deze rit meteen ingepland en gaat de chauffeur meteen voor u op pad. Het pakket wordt bij u opgehaald en de chauffeur rijdt meteen door naar het adres waar u het pakket afgeleverd wilt hebben. Dit kan natuurlijk ook met grote partijen pakketten. Wilt u weten wat de kosten zijn van onze spoeddiensten? U kunt onze website bezoeken en kijken bij de koeriersdiensten die wij aanbieden. Daarnaast is er veel mogelijk bij Post Service want post- en pakketbezorging is bij ons maatwerk. Elke zending is anders en daarom denken we graag met u mee. Neemt u gerust contact met ons op, dan zoeken we met u naar de beste manier van verzenden.

Buitenlandse zendingen

Bij buitenlandse zendingen gelden andere richtlijnen. Daarnaast moet u voor verzending douaneformulieren in het Engels invullen bij douane plichtige landen. Houdt u er rekening mee dat de ontvanger zelf in vele gevallen invoerrechten moet betalen. Er zijn artikelen die u niet naar het buitenland mag vervoeren. Neem contact op met uw vervoerder als u zekerheid wilt over het door u te verzenden product. De lijst met verboden goederen verschilt namelijk per land. In sommige gevallen moet u vooraf toestemming vragen om uw product te mogen verzenden naar het buitenland. Wanneer u zich niet aan de richtlijnen houdt van het land waarnaar u verzendt, wordt uw pakket in beslag genomen. Natuurlijk wilt u dat voorkomen. Post Service kan u hierin verder helpen. U kunt bellen met alle uiteenlopende vragen over het pakket wat u wilt verzenden. Wanneer we niet meteen een antwoord voor u hebben, zoeken we het voor u uit en bellen we u later even terug. Wij helpen u graag verder.

{
“@context”: “http://schema.org”,
“@type”: “WebSite”,
“url”: “https://postservice.nl/hoe-verstuur-ik-een-pakketje/”,
“name”: “Hoe verstuur ik een pakketje”,
“author”: {
“@type”: “Person”,
“name”: “Nelleke van Dieren”
},
“description”: “De richtlijnen om pakketten te versturen zijn bij elke aanbieder anders. Vaak moet u als eerste een site opzoeken van de verspreider, waar u dan een registratie moet achterlaten. Ook de adressering moet u volledig invullen in dit systeem. Al uw gegevens moet u invullen om een pakket te kunnen versturen. “,
“publisher”: “Post Service”,
“potentialAction”: {
“@type”: “SearchAction”,
“target”: “https://postservice.nl/?s={Hoe_verstuur_ik_een_pakketje}”,
“query-input”: “required name=Hoe_verstuur_ik_een_pakketje” }
}

{
“@context” : “http://schema.org”,
“@type” : “Organization”,
“name” : “Post Service”,
“url” : “https://postservice.nl/”,
“sameAs” : [
“https://www.facebook.com/PostServiceBV”,
“https://twitter.com/Post_service/”,
“https://www.linkedin.com/company/3112070”
]
}

Postservice

Postbezorging

 • Bezorging dinsdag t/m zaterdag.
 • De post wordt kosteloos bij u opgehaald.
 • Indien nodig, nemen we ook uw pakketten mee.
 • 5 dagen per week, landelijke dekking.

Lees meer over 5-daagse postbezorging

posttwee

Pakket service

 • Bezorging op dinsdag en vrijdag
 • Post wordt ongefrankeerd en ongesorteerd bij u opgehaald, eventueel gelijk met pakketjes.
 • Betrouwbaar en kwalitatief goed.
 • Al vanaf 29 cent per poststuk.

Lees meer over 2-daagse postbezorging

hah

Totaal oplossing

 • Snel en goedkoop folders laten bezorgen.
 • De sterkste manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen.
 • Uw boodschap valt goed op.
 • In de juiste brievenbus, tegen het scherpste tarief.

Lees meer over huis aan huis

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

© Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap