Hoe laat wordt de post opgehaald - Post Service
postservice bezorger

Hoe laat wordt de post opgehaald

Hoe laat wordt uw post opgehaald?

Post Service heeft verschillende ophaalmomenten per dag en per week. Hoe laat uw post wordt opgehaald is afhankelijk van de afspraken die u met ons maakt. Post is bij Post Service maatwerk en afspraken kunnen zoveel mogelijk aan uw wensen worden aangepast.

Maakt u gebruik van onze 2-daagse postbezorging? Dan wordt uw post op woensdag of vrijdag opgehaald tussen 10:00- 14:00 uur. Het kan zijn dat u incidenteel post heeft klaarstaan, dan kunt u de zending telefonisch aanmelden. Wanneer u regelmatig post wilt versturen komen we automatisch 1 of twee keer per week bij u langs om uw post op te halen. U hoeft dan alleen maar af te melden op het moment dat u geen post heeft.

Maakt u gebruik van onze dagelijkse postbezorging? Dan wordt uw post in Ede, Wageningen, Bennekom, Rhenen en Veenendaal dagelijks bij u opgehaald. Op het moment dat u uw bedrijf aanmeld voor deze route, wordt er een bloktijd met u afgesproken. Dat is een tijdspad van een kwartier, waarin wij bij u langskomen om uw dagelijkse post op te halen. Meestal is dit tussen 16:00- 17:30 uur. Wilt u meer weten of uw post aanmelden?

Koerier nodig? Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen!

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

  Bedrijfsnaam:

  Contactpersoon* :

  Telefoonnummer* :

  E-mail adres* :

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

  Welk formaat heeft uw verspreiding? *

  Overige informatie:

  © Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap