Hoelaat komt de post - Post Service
postservice bezorger

Hoe laat komt de post?

’Hoe laat komt de post?’ Het is een vraag die in menig huishouden regelmatig voorbijkomt. Het is tegelijkertijd een vraag, die niet heel makkelijk te beantwoorden is. Hoewel de post vroeger veel regelmatiger bezorgd werd -in de 19e eeuw kwam de postbode zelfs meerdere keren per dag op bezoek- heeft de tegenwoordige moderne tijd ook veel voordelen. U kunt namelijk zelf vaak kiezen hoe laat en waar u uw post of pakket wil ontvangen of ophalen. En, heel handig, in deze moderne tijden valt er via diensten als Track & Trace precies te zien waar uw pakketje zich bevindt en hoe laat u deze precies kan verwachten.

850 postbezorgers aan het werk voor u

Wanneer u geen gebruik maakt van dit soort digitale diensten, en u wacht op de reguliere post, dan is de vraag hoe laat uw post komt afhankelijk van het postbedrijf die uw post bezorgt. Nederland heeft een aantal postbedrijven die elk hun eigen poststroom bezorgen. Het is al lang niet meer één partij die de postbezorging door heel Nederland verzorgt. U kunt bij een aantal partijen terecht voor het verzenden van uw post. Een betrouwbare speler op de moderne markt is Post Service. Als officiële partner en vaste verspreider van Sandd zijn wij de afgelopen jaren enorm gegroeid, en inmiddels hebben wij maar liefst 850 post- en krantenbezorgers in dienst. Zij zorgen er samen voor dat uw post op tijd bezorgd wordt, en ook dat u als particulier de vraag ‘hoe laat komt de post?’ met een vaste reactie kunt beantwoorden.

Hoe laat komt de post? Tussen 8.00 en 18.00!

Als Post Service bezorgen wij namelijk 2 keer per week post. Om precies te zijn op dinsdag en vrijdag tussen 8:00 en 18:00 uur. Onze postbezorgers mogen zelf bepalen op welk moment van de dag zij de post bezorgen. Zodra de bezorger start, meldt hij of zij aan op onze BezorgerApp, loopt de vastgestelde bezorgroute en meldt zich ook weer af via de BezorgerApp. Op deze manier is het inzichtelijk wanneer uw post bezorgd wordt en welke adressen de postbezorger heeft bezocht. Dat werkt heel handig, en zorgt ervoor dat alle post netjes bezorgd wordt. Ook die van u.

Koerier nodig? Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen!

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

  Bedrijfsnaam:

  Contactpersoon* :

  Telefoonnummer* :

  E-mail adres* :

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

  Welk formaat heeft uw verspreiding? *

  Overige informatie:

  © Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap