Haal en breng service | Post Service
postservice haal en breng service koeriersdiensten koerier pakket

Goedkope haal- en brengservice

Post Service is een servicegericht bedrijf en heeft een voordelige haal- en brengservice. Post en pakketten kunt u door ons laten ophalen en wegbrengen. Wilt u dat de post uit postbus ’s morgens meteen op uw bureau ligt? Daar zorgen wij voor. Elke morgen rijden we routes door onze regio om de postbussen te legen. De post uit de postbussen wordt op een afgesproken tijdstip gebracht bij de bedrijven en instanties. Is het bedrijf voor een bepaalde tijd gesloten? Dan wordt de postbus nog steeds elke werkdag geleegd en de post kosteloos bewaard. Deze dienst kan ook tijdelijk opgezegd worden totdat het bedrijf weer geopend is. Wij brengen dan geen haal- en brengkosten in rekening. De beste service voor lage tarieven, dat is Post Service.

Post en pakketten ophalen

Wilt u de uitgaande post en pakketten verwerken zonder dat uw personeel daar tijd door verliest of de deur uit moet? Post Service regelt het voor u. Dagelijks rijden we routes door de regio om de post en pakketten bij onze klanten op te halen. Alle post en pakketten worden ongefrankeerd meegegeven. Post Service frankeert zelf uw post en meldt uw pakketten aan in het systeem van Post Service. Aangetekende stukken worden eveneens door ons aangemeld. Alle pakketten en aangetekende stukken die verstuurd worden, krijgen een Track&Trace-code. Met deze code kunt u zelf het aangetekende stuk volgen en zien wanneer het poststuk is overhandigd. Wilt u weten waar het pakket zich bevindt in het bezorgproces? Dan kunnen we dat voor u inzien. Wilt u dat de ontvanger rechtstreeks een Track&Trace ontvangt, dan is dat ook mogelijk.

Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten en we passen onze dienst zoveel mogelijk aan. Wilt u zelf uw pakketten aanmelden, dan kan dat natuurlijk. U ontvangt een account van ons en u heeft de aanmelding in eigen beheer. Wilt u weten wat de haal-en brengservice u oplevert?

Koerier nodig? Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen!

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

Bedrijfsnaam:

Contactpersoon* :

Telefoonnummer* :

E-mail adres* :

Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

Overige informatie:

© Copyright 1995 - 2020 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap