Frankeren brief - Post Service
postservice bezorger

Frankeren, hoe gaat dat bij Post Service?

Het frankeren van brieven bij Post Service, is zeer eenvoudig: post die Post Service wordt verwerkt, hoeft namelijk niet door u te worden gefrankeerd. Heeft u een frankeermachine in gebruik? In veel gevallen betaalt u voor een serviceabonnement of een duur leasecontract. Wanneer u gebruik maakt van de postverzending via Post Service, kunt u uw abonnement voor de frankeermachine opzeggen. Zo bespaart u op jaarbasis flink in de kosten. Heeft u wat minder post en plakt u op dit moment postzegels? Ook deze manier van frankeren is overbodig.

Drukwerk frankeren

Heeft u een grote mailing die u laat drukken? Laat uw drukker dan weten dat er geen frankering of logo van een postbedrijf gedrukt hoeft te worden op de adresdrager. Wanneer u al enveloppen heeft met een frankeerlogo, kunnen deze logo’s eventueel door Post Service worden afgeplakt. Daar wordt een kleine toeslag voor berekend.

Bent u op de hoogte van andere mogelijkheden bij Post Service?

Op woensdag en vrijdag rijden we routes door onze regio om de 2-daagse post bij u op te halen. Hiervoor rekenen we geen extra kosten! Heeft u pakketten te verzenden of een poststuk dat echt de volgende dag in de bus moet liggen? Dan nemen we deze meteen voor u mee. Brieven, drukwerk en pakketten hoeft u niet te frankeren. Dat doet Post Service voor u. Pakketten hoeft u niet eerst aan te melden in een digitaal systeem; ook daar wordt voor gezorgd. Wilt u dat de ontvanger een Track&Trace ontvangt bij versturen van een pakket? Dan zenden we deze toe.

Totaaloplossing

We kunnen het nog makkelijker voor u maken: wanneer u een mailing wilt versturen, kunt u Post Service uw bestanden digitaal toesturen. Wij zorgen dat uw mailing wordt gedrukt, verzendklaar gemaakt en bezorgd. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Koerier nodig? Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen!

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

  Bedrijfsnaam:

  Contactpersoon* :

  Telefoonnummer* :

  E-mail adres* :

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

  Welk formaat heeft uw verspreiding? *

  Overige informatie:

  © Copyright 1995 - 2022 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | Contact | Sitemap