Consumentendata | Post Service
postservice mailing handling

Consumentendata

U kunt bij Post Service terecht voor een gerichte manier van het verspreiden van uw boodschap, de consumentendata: Wij brengen uw doelgroep feilloos in kaart, of het nu zakelijke klanten zijn of consumenten. We stellen een bestand voor u samen met NAW gegevens, geheel gericht op uw doelgroep en verdiepen dit bestand eventueel met aanvullende informatie.

Hoe werkt het?

  • Samen met u wordt de checklist ingevuld
  • U ontvangt gratis een telling en duidelijke offerte
  • Na uw akkoord op levering kunt u aan de slag met de gegevens

Consumentendata is maatwerk, persoonlijk en doelgericht. Of u een gedegen analyse wilt van uw bestaande klantenbestand, een burenmailing wilt versturen of op zoek bent naar adressen die voldoen aan uw criteria – we denken stap voor stap mee in het proces. Vraag meer informatie over deze sterke manier van verspreiding voor uw persoonlijke boodschap met de hoogste attentiewaarde!

Totaalpakket

Het drukken van uw mailing is de volgende stap en kunnen we uiteraard voor u verzorgen.
Nadat u heeft vastgesteld wat uw boodschap wordt, stuurt u ons uw digitale bestand toe en wij laten het juiste aantal drukken. Het verzendklaar maken kunt u aan ons overlaten: wilt u de mailing ingeseald of ingevoegd in een envelop? Bij Post Service is dit allemaal mogelijk.

De verspreiding van uw mailing kan bij Post Service voor een zeer scherp tarief! Afhankelijk van het gewicht en formaat maken we voor u een passende scherpe prijs voor uw verzending. Consumentendata, drukwerk en verspreiding is een totaalpakket waarbij u zelf de controle heeft, maar niets hoeft te regelen.

Koerier nodig? Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen!

Contactgegevens:


Post Service B.V.
Tel: 0317 - 421832
E-mail: info@postservice.nl

Bedrijfsnaam:

Contactpersoon* :

Telefoonnummer* :

E-mail adres* :

Waarvoor wilt u een offerte aanvragen? *

Overige informatie:

© Copyright 1995 - 2020 - Post Service B.V. | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Contact | Sitemap